2777
2789
اخهسایش افتادهاونم کمر باریکه

به نظرت کسی که بلده کمر خودشو باریک کنه، بلد نیست کمر سایه‌شو باریک کنه؟ ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا تنه خیلی کوچیکه ها 😅

نه نمیخواد🤪

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

به نظرت کسی که بلده کمر خودشو باریک کنه، بلد نیست کمر سایه‌شو باریک کنه؟ ☺️

اخه من هیچی بلد نستم گفتم شاید اسی هم همینطور

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اخهسایش افتادهاونم کمر باریکه

کمدم لاغر کرده😶

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

میدونید من چرا بیدارم دارم تخمه میشکونم که به کالری بالا برسم 

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
پشت اسی جعبه اس شبیه کمد شده قوس داره اونو میگن.ولی مگه چیز عجیبیه همچین اندامی کسی داشته باشه نمیدو ...

خخخ مرسی ❤ 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
پشت اسی جعبه اس شبیه کمد شده قوس داره اونو میگن.ولی مگه چیز عجیبیه همچین اندامی کسی داشته باشه نمیدو ...

سوزش عزیزم 

متاسفانه بعضیا چشم ندارن یه نفر بهتر از خودشونو ببینن

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
سوزش عزیزم  متاسفانه بعضیا چشم ندارن یه نفر بهتر از خودشونو ببینن

سوزش نیست عزیزم من گرافیستم فتوشاپ کار کردم و تا عکسو دیدم متوجه شدم اما حوصله نداشتم بنویسم حالا شاید لاغرم باشن اما یکمم روش کار کردن قوسش بیشتر شه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️