2777
2789
منم اینجوریم اوایل خیلی خیلی چاق بودم الان هرکی میبینه منوتعجب میکنه اینهمه لاغرشدم😂

میشه بگی چ جوری.ی عمر دعات میکنم 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ن کنار کمد ی برآمدگی غیب طبیعیه

اخه سایشم افتاده سایش کدیگه فتوشاپ نیست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستی باسنتو بزرگ کنی دستت کج شده زدی کمدم بزرگ کردی اههه لعنت به این فوتشابه که ضایع میشه ادم😉😂

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
میشه بگی چ جوری.ی عمر دعات میکنم 

خخخخ. عزیزم ازبس توزندگیم استرس کشیدم غصه خوردم اینجوری شدم استرس منوخیلی لاغرمیکنه من. وقتی ی مشکل برام پیش میادشایدبعده 3 روزبتونم ی چیزکوچیک بخورم .کارخاصی نکردم ک بگم شماام بکنیدولی امیدوارم بدون استرس ب اندام ایده الت برسی😉

خواستی باسنتو بزرگ کنی دستت کج شده زدی کمدم بزرگ کردی اههه لعنت به این فوتشابه که ضایع میشه ادم😉😂

اخهسایش افتادهاونم کمر باریکه

خخخخ. عزیزم ازبس توزندگیم استرس کشیدم غصه خوردم اینجوری شدم استرس منوخیلی لاغرمیکنه من. وقتی ی مشکل ...

ماچ ب کله ات

پایین تنه بدم بالا تنه بدی ؟ 🤪

همشو بده