2777
2789

سوباسا.تارو .عمو پورنگ .یه بازیگره هست فامیلش ساکته.دوست داییم یه دماغ داشت مثل عقاب تازه نامزدم داشت.اون چهارتا پسر فیلم کره ای پسران برتر از گل😀.شاید رو علی ضیا هم داشتم یادم نمیاد😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابین توی فیلم بتمن  پیتر شخصیت فیلم نارنیا اون پسر مو سفیده فیلم هری پاتر کا کرو لئوناردو ...

همشون ب کنار اخه لاکپشتتتتتت؟؟؟؟؟😐😐😐

Sometimes🖤itsbetterto     havenoone ,,,trustme,,,Some  people🥀      makeyoulohelier🖤🙏
خوشبحال داریوش😐😂😂😂

عاشقشم. همش به شوهرم میگم انقدررر دوس دارم یه بار برم کنسرتش. میگه میریم ایشالله ولی مشکل اینجاست باید با خودمون پیک نیک ببریم.🤣🤣🤣

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
عاشقشم. همش به شوهرم میگم انقدررر دوس دارم یه بار برم کنسرتش. میگه میریم ایشالله ولی مشکل اینجاست با ...

😂😂

Sometimes🖤itsbetterto     havenoone ,,,trustme,,,Some  people🥀      makeyoulohelier🖤🙏
سوباسا.تارو .عمو پورنگ .یه بازیگره هست فامیلش ساکته.دوست داییم یه دماغ داشت مثل عقاب تازه نامزدم داش ...

اون ۴ تا پسر برتر از گل کراش منم بودن. چقدر جیگر بودن. مخصوصا اون مو قهوه اییه که ویلون میزد.😂

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
😂😂😂چی بگم خب.به اون خوبی ،اخلاقش خوبه،باحاله، آدما رو نجات میده ‌‌‌... من هنوزم از کراش های ...

😲😂

سوباسا.تارو .عمو پورنگ .یه بازیگره هست فامیلش ساکته.دوست داییم یه دماغ داشت مثل عقاب تازه نامزدم داش ...

ایشی زاکی از قلم افتاد😒

🌙❄

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
عاخه اون؟😓

خوب الان پیرشدن یعالمه ادمای جدید خوشتیپ تو ماهواره و مجازیو اینچیزا اومده اونموقع اگه اشتباه نکنم دوسه شبکه ملی بیشتر نبود با برنامه های محدود رادشم  تو طنزا نقش یه ادم مطلومو بازی میکرد سراون روش کراش میزدن بعصی ازدخترا حتی شایع شده بود  یه فیلمم بازی کردن بخاطر محبوبیت بالاشون اونموقع اجازه پخش نگرفت با اینکه چیز خاصی نداشت ویمدتی اجازه فعالیت نداشتن شاید باورش سخت باشع ولی اینجوری بودش دیگع الان اینچیزا عادی شده اونموقع زیاد باعرف جامعه اصلا قابل قبول نبود