ابن سلمان نه. مقاتل بن سلیمان. باید حتما صدبار پشت سر هم بخونی. سعی کن کسی خلوتتو بهم نزنه موقع خوندن حتی زنگ موبایلت. من حاجت گرفتم در کمتر از ۲۴ ساعت
نمیدونی شرایطش چجوری همون باید ی نیت باش متنشو داری واسمبفرستی؟
«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِیَنِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أدعوک [أَدْعُکَ] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبَ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمَنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَیْهِ السَّلَامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلًا غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ»؛[1] خدایا! چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم، و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى. خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى، پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد. خدایا! چنانکه دریا را براى موسى( علیه السلام ) شکافتى و نجاتش دادى، از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى، و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر، به فضل و مهربانىات، اى مهربانترین مهربانان.
خیلی. با ی آقایی ارتباط داشتم. قبلنا. عقد کرد و مدام منو تهدید می کرد که آبروتو می برم البته منم چیزی دستش نداشتم. ولی خب در ارتباط بودم. اینقدر پیامای تهدیدآمیز می فرستاد چنان سردرد شدم رفتم بیمارستان آمپول زدم. بخصوص که زنش فهمیده بود شوهرش قبلا منو دوس داشته. ادمی که غرقه سعی می کنه دیگرانم غرق کنه. حالا زنشم از ی طرف ولم نمی کرد که تو با شوهر من رابطه داری رابطه من با ایت آقا برمی گرده به سال ۸۸. اون آقا دوساله عقد کرده. آقا منو تهدید می کرد خانمشم می گفت من باید به همه بگم تو زیر سر شوهرم بلند شدی. آش نخورده و دهن سوخته. من دعای مقاتلو صد بار خوندم پای سجاده خیلی دلم شکسته بود من برای جمع کردن ذره ذره آبروم زحمت کشیدم. از وقتی دعای مقاتلو خوندم هیچ خبری ازشون نشد الان ۶ ماهه حدودا.