2777
2789
عنوان

حکررررررررررررررررررررررر

112 بازدید | 22 پست

چطوری میتونم به واتساب کسی یا گوشی دیرسی پیدا کنم مثلا پیاماش اینا البته به گوشی هم دسرسی ندارم هرکی میدونا تجربه داره کمک کنه

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه واتساپ  هک نمیشه

گوشی چی پس چرا تو اینیستا بعضیا میگن هک گوشی هک اینیستا اینا

باید شماره طرف و سریال گوشی طرفو بدی ب کسی ک میخاد هک کنه من پسرعموم هکره ولی ابقدر النماسش کردم ک پ ...

منم فقط شماره دارم شماره سریال از کجا بیارم

رات یه ویروسه که باید بسازی و شخصی سازی کنه و بفرستی واسه طرف اونم نصب کنه و دسترسی های گوشیش واست ب ...

چرا فهمیدم ولی طرف چرا باید نصب کنه من که نمیتونم چیزی براش بفرستم هرزه کثافتو

خو بگو رات بسازه برات که بتونی دسترسی ها باز شه

کسی رو میشناسین اینکاره باشه بتونه کمکم کنه