2777
2789

خانوما خواهرم بعد ۱۲ سال باردار شده.علت باردار نشدنشم ناشناخته بود. به حساب پریش الان ۸ هفته و یک روزشه.ی بار رفت سونو گفتن ۶ هفته و ۴ روزشه،از سن پریش ۲ روز کوچیکتر ولی قلب تشکیل نشده بود.امروز ۲باره رفت برا قلب گفتن ۷ هفته و ۵ روزشه و قلب نیست و طبق سونوی قلبی باید سن جنین ۸ هفته و ۴ روز می بود.ولی خب خودش مطمئنه که سن جنین کمتره ولقاشح دیرتر بوده.هنوز ویار شدید داره لکه بینی هم نداره.دکترش گفت ۱۰ روز دیگه سونو بده.خیلی بلاتکلیفه و ناراحت.بعد از ۱۲ سال بارداری اینجوری خیلی سخته.آدم نمی دونه امیدوار باشه یا نه؟

توکل به خدا، انشاللا بهترین ها براشون رقم بخوره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خیره گلم .....خدا براش حفظش کنه ....نگران نباش سونو دقیق نیست لزوما .....برای من اول گفتن بچه اصلا نیست توده کیسته.....آخرش شد یه بچه تپل مپلی😊

سونو دقیقی بره......⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دکترش دکتر خوبی هست؟ منم ۱۰سال بدون دلیل بچه دار نشدم البته باردار میشدم ولی همشون قبل از تشکیل قلب سقط میشدن بعد ۱۰ سال یه دکتر تشخیص داد مشکل انعقاد خون دارم و با اینحال که باردار بودم رفتم پیشش ولی بچم موند و الان ۶ ماهشه .ایشالله خواهر شما هم بچش بمونه ولی حتما پیش یه دکتر خوب بره