دخترم ۲ سال و ۸ ماهشه. فارسی رو خیلی مبهم حرف میزنه.
خیلی از کلمه ها رو در حد آوا فقط میگه. اونهایی هم که بلده، واضح نمیتونه ادا کنه. لطفا بگید بچه های شما توی این سنچجوری بود؟ چقدر طول کشید تا از این حالت خارج بشن و واضح و صحیح حرف بزنن.؟
اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسرمن3سالش تموم شده ولی هنوز جمله نمیگه کلمه هاییم ک میگه فقط من متوجه میشم بقیه نه غقه نخور ...
پسر منم الان ۲۰ ماهشه هیچییییی نمیگه فقط گاهی بابا آب میگه . طبیعیه یعنی ؟
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
پسر من دوسال ویک ماهشه کلمه میگه دوسه تا جمله دو کلمه ای هم بلده گیر نده گلم اینقدر حرف بزنه که کلتو بخوره.اگه حرفاتو متوجه میشه ودستورایی که بهش میدی انجام میده نگران نباش
اخه هیچیییی نمیگه . همه چی میفهمه ها . ولی حتی مامان هم نمیگه
خیلی ناراحتم
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
آره متوجه منظورم میشه. ولی خوب خسته شدم از بس نفهمیدم چی میگه. پیشرفتش خیلی خیلی کنده توی زبان امورز ...
فقط باید باهاش خیلی صحبت کنی براش کتاب قصه بخون باهم نقاشی بکشید براش شعر بخون این کرونای لعنتی هست واله اگه با دوستاش بازی کنه وتو اجتماع ببریش زود به حرف میاد