2777
2789

جون دلم سرتا پاگوشم هرچی دوس داری بگو هرچی دوس داری بپرس

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینکه شوهرم همممش زندگیمون با بقیه مقایسه میکنه بهتر بگم منو با بقیه مثلا چجوری.. ایطور که دوستش و خانمش رو تو بازار میبینیم من کلا یه عادتی دارم سریع گرم نمیگیرم با کسی ک نمیشناسم بعد ک خداحافظی کردیم باهاشون میگه دوس دارم زنم ایطور باشه دید چطور گرم بود با اینکه خیلی. وقته همو ندیدیم 

واسه سلامتی نی نی هامون صلوات لطفا...😚
من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینکه شوهرم همممش زندگیمون با بقیه مقایسه میکنه بهتر بگم منو با بقیه ...

مقایسه خیلی مخربه

بیشتر باعث حسادت میشه تا پیشرفت.

میتونی توشرایط خوب بهش بگی که وقتی مقایسه میکنه شمارو,حس بدی بهت دست میده.

بگو اگه اخلاقی رو دوست داری که داشته باشم,راحت و بالحن خوب بهم بگو,مقایسه کار درستی نیست.

ولی به هیچ وجه لجبازی و مقابله به مثل نکن عزیزم

این فقط یکیش بود حتی ببخشید تو مسئله جنسی هم مقایسه میکنه مثلا دوستش بهش میگه درهفته چندبار انجام داده معذرت بچه ها. میدونم اینا کمبودای شوهرمه اما هرچقد براش مایه بزارم باز ی جای دیگه از  کس دیگه تعریف میکنه

من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینکه شوهرم همممش زندگیمون با بقیه مقایسه میکنه بهتر بگم منو با بقیه ...

و اینکه به هیچ عنوان جلوی همسرت از خودت ایراد نگیر و از زنهای دیگه تعریف نکن.

اتفاقا از خودت تعریف کن,یا جلوی اینه قربون صدقه ی خودت برو تا شوهرت ببینه.

یا مثلا بگو رفته بودم فلان جا,فلانی انقدر ازم تعریف کرد,گفت چقدر خوش صحبتی,یا چقدر نازی یا...

مقایسه خیلی مخربه بیشتر باعث حسادت میشه تا پیشرفت. میتونی توشرایط خوب بهش بگی که وقتی مقایسه میکنه ...

اره عزیزم منم بارها گفتم اسم کسیو نیار هرچی باشه من زنم حسودم  بالحن بهتری بگو اما نمیدونه 

و اینکه به هیچ عنوان جلوی همسرت از خودت ایراد نگیر و از زنهای دیگه تعریف نکن. اتفاقا از خودت تعریف ...

همینکارم میکنم

عزیزم یکمی کتاب بخون اعتمادبنفستوببربالا منم خیلی زودگرم میگیرم ولی مردتیکه همش ایرادمیگرف 😔خانومای دوستاشم مث خودمن ب اونا میگف چقدخانومنن ب من میگف سبک جلفی

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
این فقط یکیش بود حتی ببخشید تو مسئله جنسی هم مقایسه میکنه مثلا دوستش بهش میگه درهفته چندبار انجام دا ...

ببخشید

ولی چه دوست بی حیایی که درباره ی اینطور مسائل شخصی میاد تجسس میکنه.

بهتره همسرتون به همچین آدمایی رو ندن

اره عزیزم منم بارها گفتم اسم کسیو نیار هرچی باشه من زنم حسودم  بالحن بهتری بگو اما نمیدونه  ...

یا اگه احشاس کردی میخواد تعریف از کسی کنه,حرفو عوض کن. یا رو ترش کن و نشون بده ناراحت شدی.

و بعد در زمان مناسب و با لحن مناسب,تأکید میکنم که حتما تو شراط خوب,بهش بگو چقدر اینکارش بده و بگو اگه منم تورو مقایسه کنم میدونم حالت بد میشه واسه همین هیچوقت چنین کاری نمیکنم