2777
2789
عنوان

زدن ماشین به نام خودم یا شوهرم

237 بازدید | 9 پست

بچه ها من و شوهرم کلا باهم خوبیم و شوهرم خدایش ادم بدی نیست اما الانزدیک یک ماه هست مریض شده درد کلیه.رفته خونه خواهرش میگه بچه خیلی اذیت میکنه و توام درد منو نمیدونی چون شوهرم از اول درد کلیه داشت اما الان به خاطر عفونت شدید عود کرده.رفته اونجا ناگفته نمونه که روزای اول خیلی چیز میز درست کردم گفتم داداشش بیاد براش ببره چون ماشین ما دستشه ولی میگه خواهرم درست کرده نمیخواد 😤ماشین با ارث پدری خریدم و میخوام بگم بزنه به نام خودم ولی میترسم سردی بیاره بین رابطمون میشه اگر کسی مشابه اینو داشته راهنمایی کنه یا تجربیاتتونو بگید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به سردی داره من یکی از ماشینامون به اسمم اون یکی به اسم همسرم خیلیم خوبیم ربطی نداره عزیزم

خوب قرار بود بزنیم به نام شوهرم میگه تو سیوا جدا داری هر چی داریم مال همه مایه ماشین داریم

خوب قرار بود بزنیم به نام شوهرم میگه تو سیوا جدا داری هر چی داریم مال همه مایه ماشین داریم

بگو اتفاقا چ ن جدا سوا نداریم یه چیزی هم به نام من باشه منم دلم خوش بشه خصوصا اگر خونه دارین به نام همسر

ماشین که از اول باید به اسم خودت میدیدی ولی نمیفهمم شوهرت مریض هست چرا باید بده خونه خواهرش به اونه ...

داداشش گف شاید کرونا داره نیاد خونه شما بره اونجا تو بچه کوچیک داری خطرناکه اونجا همه بزرگن دخرمم شیطونه خیلی با باباش از سرو کولش میره بالا میگه نمیام خونه