2777
2789
عنوان

علائم کروناس؟

41 بازدید | 7 پست

دیروز یهویی گوشم کیپ شد بعد چند دیقه شروع ب تیر کشیدن کرد الان هم کیپه هم درد میکنه صدایی نمیشنوم 

حس میکنم کم کم انرژیم داره تحلیل میره دارم بی حال میشم مخصوصن دستام انگار سنگینه نمیتونم تکون بدم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
بيحالي اره علايمشه ولي ديگه اكثرا دارن ميگيرن نيمشه كاري كرد خودم خوب شدم

خداروشکر خوب شدین 

بجز بی حالی سردرد و گوش دردم علائمش نیس؟ ممکنه سرماخوردگی ساده باشه؟

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر خوب شدین  بجز بی حالی سردرد و گوش دردم علائمش نیس؟ ممکنه سرماخوردگی ساده باشه؟

اره خوبم خداروشكر

واسه من با سردرد و بيحالي و گر گرفتگي شروع شد اهمش ميخاستم بخابم خسته 

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

اره خوبم خداروشكر واسه من با سردرد و بيحالي و گر گرفتگي شروع شد اهمش ميخاستم بخابم خسته 

وای 😖😞 منم تقریبن اینجوریم 

دعاکنین کرونا نباشه 😵😭

وای 😖😞 منم تقریبن اینجوریم  دعاکنین کرونا نباشه 😵😭

انشالله ك نباشه

ولي اگرم خدانكرده باشه استرس نگيرين

چون اكثرا ميگيرن و متاسفانه از كنترل خارج هستش

من حتي نميدونم كجا گرفتم

بقيه عروسي بودن من خونه 

عروسي نرفتم بعد من گرفتم اونا سالم بودن

البته خداكنه هميشه سالم باشن

انشالله ك نباشه ولي اگرم خدانكرده باشه استرس نگيرين چون اكثرا ميگيرن و متاسفانه از كنترل خارج هستش ...

منم هیجااااا نرفتم فقط همسرم میره سرکار میاد حونه گاهی با ماشین میریم تو شهر دور میزنیم پیاده هم نمیشیم

منم هیجااااا نرفتم فقط همسرم میره سرکار میاد حونه گاهی با ماشین میریم تو شهر دور میزنیم پیاده هم نمی ...

اره واقعا ادم نميدونه از كجاعه اصن