2777
2789

به نطر خودم چادری موفق تر بودن ولی اینم بگم این چیزا دلیل بر خوشبختی نیس

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماچادری نداریم اصلا هممونم شوهر کردیم ربطی نداره 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             

ربطی نداره 

انتخاب ادم باید عاقلانه و درست باشه

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

من دار ورم هم چادری ازدواج عالی کرده هم مانتویی ربطی نداده به با حجاب یا بی حجاب

ربط به ذات و حیا و انسان بودن داره اکرنه هم چادریه بیذات داریم هم مانتویی

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

چه ربطی داره

اونایی ک ادا در نمیارن ازدواج "موفق " دارن

هر چی هستی با ادمی ازدواج کن ک تو رو قبول کنه نه اینکه کل زندگیت در حال تغییر باشی ک ی وقت دل عاقا رو نزنی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

به نظرم افراد با ایمان معتقد  که عاشق خدا هستن و کاراشونو طبق خواسته خدا انجام میدن

خدا هم به حرفاشون اهمیت میده  رابطه دوسویه هست

حالا ممکنه چادری باشه  ممکنه مانتویی  مهم اینه حیا داشته باشه حلب توجه نکنه

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

والا چادرى دو نفر بيشتر نداشتيم كه الان عقد هستن و ادعاى خوشبختيشون زياده حالا تا بعدا توكل برخدا

مانتويى داشتيم ازدواجش عالى بوده پسره شايد ثروتمند نباشه ولى با خوش اخلاقيش زنشو خوشبخت عالم كرده

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️