بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من روز قبلش دعوام شد تمام شبو گریه کردم دیروز تمام مدت سردرد داشتم ولی دیکه کشش ندادم واسه دل بچه هام البته اونم ی جورایی از دلم دراورد خودش خیلی بیشتر از من اذیت شد ترسیدم سکته کنه بس ک ناراحت بود و دستاش میلرزید
اول بخاطر عکس ما رفتیم عکس یلدایی گرفتیم کاملا پوشیده بودم گزاشتم وضعیت واتساپم نمیدونسم واقعا دعوا میکنه چون همیشه عکس ميزارم گزاشتم گفت نباید میزاشتی غلط کردی گزاشتی و فحش من رفتم بر داشتم ناراحت شدم از لحن حرف زدنش سرم داد زد باز هیچی نگفتم رفتم برداشتم عکس سفره رو فق گزاشتم رفت ت اتاق درم بست رفتم ت پی ویش بگم عزیزم برداشتم دیدم بلاکم کرده حالا ماجرا از اینجا تازه شروع میشه من با جاریم اصلا خوب نیستم ینی اون نمیخاد با من خوب باشه اذیتم میکنه حالا یلدا مارو دعوت کردن در صورتی من قبلش خونه خالم دعوت بودم مادر شوهرم اصرار اگر نیایی ما قهر میکنیم گفتیم باش میریم