2777
2789
عنوان

کسی زمان تخمک گذاری لک دیده؟

7854 بازدید | 32 پست

سلام

من دو روز قبل سونو دادم 

یه فولیکول بزرگ سایز ۲۵ داشتم

کیست نداشتم و همه چی نرمال بود

الان دیدم خون قرمز روشن و تازه ازم اومده

دلیلش چیه؟

الان تو فاز تخمک گذاریم

مثل خون پریودی تیره نبود 

روشن بود

خیلی نگرانم

ینی امیدی به بارداری این ماه نداشته باشم؟

کسی لک دیده و حامله شده؟

یه قلب امیدوار سرزمین معجزه هاست 😍

اگه اقدام داشتین لکه بینی بخاطر اقدامه پیش میاد

ناامید نشید چون باردار شدنتون ربطی به این لکه ها نداره

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اقدام داشتین لکه بینی بخاطر اقدامه پیش میاد ناامید نشید چون باردار شدنتون ربطی به این لکه ها ند ...

بله عزیزم اقدامیم 

این ماه خیلی امیدوار بودم

همش میگم این ماه هم از دست رفت

اخه تا بحال تو تخمک گذاریم لک نداشتم

ممکنه اون فولیکول بزرگم ترکیده باشه و خون بخاطر اون باشه؟

بله عزیزم اقدامیم  این ماه خیلی امیدوار بودم همش میگم این ماه هم از دست رفت اخه تا بحال تو ت ...

نه عزیزم فولیکول مگه چقدر خون داره که از رحم خارج بشه

من دیدم همچین چیزیو کسایی که رابطه داشتن بعدش لکه بینی داشتن

اگه قرصی دارویی مصرف میکنید برای بارداری از اونم میتونه باشه

به هر حال ناامید نباش یه جوری باردار میشی که کلی تعجب کنی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
من یک هفته قبل از موعدم لک صورتی ددیده بودم و حامله بودم

اون لانه گزینی بوده احتمالا

نه عزیزم فولیکول مگه چقدر خون داره که از رحم خارج بشه من دیدم همچین چیزیو کسایی که رابطه داشتن بعدش ...

قرص و دارو مصرف نمیکنم عزیزم

فقط متفورمین میخورم یک ماهه و نیمه

قرص و دارو مصرف نمیکنم عزیزم فقط متفورمین میخورم یک ماهه و نیمه

اینم بگما شاید حامله باشی و لکه لانه گزینی بوده باشه

اینم بگما شاید حامله باشی و لکه لانه گزینی بوده باشه

عزیزم

دو روز قبل رفتم سونو 

گفت همه چیم نرماله 

رحم و تخمدان نرمال و تخمدان بدون کیست

اندازه ضخامت اندومترم هم ۱۰ بود

فقط گفت یه فولیکول تپل دارم رو تخمدان راستم که اندازه ش ۲۵ در ۲۸ هست که یا شب شنبه و یا صبح یکشنبه تخمک آزاد میکنه

اگه آزاد نکرد ، ممکنه تبدیل به یه کیست خیلی کوچیک بشه که خود ب خود طی پریودی بعدی دفع شه

برای همین میگم خیلی زوده که اسمشو بذارم لک لانه گزینی

عزیزم دو روز قبل رفتم سونو  گفت همه چیم نرماله  رحم و تخمدان نرمال و تخمدان بدون کیست ...

آهان الان فهمیدم کامل

ایشالله که بارداربشی عزیزم ، بارداری خودشو به هزار شکل نشون میده یه نفرم اصلا علامتی نداره ، اگه استرس به خودت بدی ضرر داره آرامش داشته باش خدا یه نی نی تپلی و سالم میزاره تو دامنت

آهان الان فهمیدم کامل ایشالله که بارداربشی عزیزم ، بارداری خودشو به هزار شکل نشون میده یه نفرم اصلا ...

قربونت برم یه دنیا ممنونم

دعا کن برام منم دعا میکنمممم

قربونت برم یه دنیا ممنونم دعا کن برام منم دعا میکنمممم

چشم عزیزم من دعا میکنم باردار بشی 

شما دعا کن من تا وقتی شرایطم جور نیست نشم