2777
2789
عنوان

چرا قبلنا این مشکلات نبود؟؟؟؟

272 بازدید | 32 پست

مشکلی به نظرمن تازگی ها خیلی زیاد شده مشکلات بارداریه 

چراقبلا تنبلی تخمدان و فولیکول ریز و اندومتریوز و فیبریم و.... نبود

اصلا نمیدوستن اینا چی هست؟تا ازدواج میکردن بچه دار میشدن(عده ی خیلی کمی بچه دارنمیشدن)

همه ی اقایونم که اسپرمشون مشکل داره

شاید بخاطر تغذیه های اشتباهمون و کیفیت پایین مواد غذایی و خوردن روزانه برنج این مشکلات به وجود اومده

اصلا اینا خیلی رو مخ منه 😬😬😬😬

قبلا ن تشکیل نشدن قلب بود اگه هم مشکل داشت خودش سقط میشد الان باید هفت خان رستم رو طی کنی

البته اینو قبول دارم قبلنا سقط خیلی زیاد بود ولی عوضش ناباروری کم بود

لا إله إلّا اللّه

عزیزم همش بودمنتهاکسی نمیدونس چخبره 

مامان خودم بعد۹سال باردارشد

زندایی من الان ۲۹ساله ک ازدواج کرده و بچه دارن شده 

دوست مادرم ۱۸سال بچه نداشت وتازگی صاحب یه پسرش ه 

درسته بخاطرغذاهای فست فودی وتحرک کم تنبلی خیلی بیشترشده ولی عوضش درمانای باروری هم بنسبت قبلا خیلی زیاده تقریباکسی نیس ک نتونه بچه داربشه مگرشر ایط خاص

وخدایی که بشدت کافیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهای تراریخته و... که دشمنامون وارد کشورمون می کنن و مسئولان آگاهمونم که اصلا هیچی😑

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

دقيقاااا خيلي زياد شده وبه نظرم تو شهرايي ك صنعتي ترن خيلي بيشتره!مثلا سمت شمال كه محصولات خودشونو مصرف ميكنن واب وهواشون عاليه خيلي كمتره

من خودم همه ي دوستام تنبلي دارن همشووون ها

البته بي تحركي نسل ما هم خيلي موثره

به وصالت،كه مراطاقت هجران تونيست💔مياد يه روزي كه من وتو مابشيم💞

واى اره مامانم هميشه ميگه قديما از اين چيزا نبود از هر ٣٠٠ تا ادم شايد يكيش نازايى داشت ولى الان از هر ٣٠٠ تا فقط ٢٠٠ نفر تنبلى تخمدان دارن يكيشم خود من😐

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

دقيقاااا خيلي زياد شده وبه نظرم تو شهرايي ك صنعتي ترن خيلي بيشتره!مثلا سمت شمال كه محصولات خودشونو م ...

اره هم بی تحرکی و هم تغذیه نامناسب

فقط نمیدونم این مردا چرا اینجوری شدن😕

لا إله إلّا اللّه

یه چیزدیگم یادم رفت بگم 

همه اونایی ک تنبلی دارن چاره کارتون فقط تحرک و ورزش مخصوصاپیاده روی هست من خودم داشتم همین پیاده روی روزانه باعث شدبدون خوردن قرص سر۴ماه بارداربشم 

وخدایی که بشدت کافیست
دقيقاااا خيلي زياد شده وبه نظرم تو شهرايي ك صنعتي ترن خيلي بيشتره!مثلا سمت شمال كه محصولات خودشونو م ...

از موادغذايى و سبزيجات هم كه بگذريم الان مصرف چيپس و پفك و اين ات اشغالا زياد شده اينا خودشون تنبلى تخمدان روبدتر ميكنن

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

از موادغذايى و سبزيجات هم كه بگذريم الان مصرف چيپس و پفك و اين ات اشغالا زياد شده اينا خودشون تنبلى ...

اره دقیقا

کلا هرچی میخوریم مضرره حتی غذاهامون کلا همشون فراوری شده

لا إله إلّا اللّه

من مجردم یادمه بچه بودم و خانواده ای فرزند نداشتند عجیب بود و جزو اقلیت بودن و همه پچ پچ میکردن. الان اکثر دوستهام ازدواج کردن و بیش از نیمی از اونها برای فرزنداوری دچار مشکل هستن . احتمال میدم نوعی تطابق و نظریه انتخاب طبیعی باشه . با گرانی و آلودگی و اینهمه بلایا سیستم بدنی خودشو تحت استرس مهار میکنه تا با فرزند اوری شانس بقای خانواده و مادر کم نشه  ivf و درمانها ی جایگزین کاملا عادی و روتین شده