2777
2789

سلام خانمها ، اگه تجربه ای دارید در مورد بیمارستان اقبال ممنون میشم بگید ، الان اجازه ی همراه و ملاقاتی میدن تو بیمارستان؟ 

ببخشید گلمم شما بیمارستان اقبال زایمان کردید میشه به من اطلاع بدید از وضعیت اون بیمارستان😍😘🤔🤔

ببخش عزیزم من الان دیدم پیامتونو ، من اگه برگردم به قبل حاضرم بیمارستان دولتی برم اونجا نرم تجربه ی خیییییییلی بدی بود من با تعریفای این سایت رفتم اونجا و اشتباه کردم اگه میتونی عوض کنی حتما انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش عزیزم من الان دیدم پیامتونو ، من اگه برگردم به قبل حاضرم بیمارستان دولتی برم اونجا نرم تجربه ی ...

خواهش میکنم گلمم یعنی مثلا از کدام نظرشرایط اونجا بد بود شما کی اونجا زایمان کردین وچه گذشت بر شما ببخشید اینقدر سوال میکنم من از دولتیها خیلی میترسم وفعلا غیر از اقبال کدام بیمارستان دیگه هم مدنظر ندارم نمیدونم چکار کنم هفته ۳۶ هستم هرلحظه ممکنه درد زایمانم شروع بشه 😏😕😔😔😍😍🤔🤔🤔

خواهش میکنم گلمم یعنی مثلا از کدام نظرشرایط اونجا بد بود شما کی اونجا زایمان کردین وچه گذشت بر شما ب ...

سلام عزیزم ببخش من خیلی نمیام سایت ، الان دیدم پیامتونو  ، شرمنده امیدوارم زایمان خوبی پشت سر گذاشته باشید