2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با آب سرد بخور یکم لبخند بزنی عضلات زیر چشمت جمع میشن با لبخند

بدترین شرایطو داری خدا حال دلتو خوب کنه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

چشماتو هی باز و بسته کن 

اینم تاثیر داره

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
اینکارو قبلا کردم جواب نداده چون دلتنگ کسی ام که منو فراموش کرده😔

منم این طور شدم خودم از حال خودم تعجب کردم یعنی فکر کن به مدت 24 ساعت فقط یک ریز اشک میومد بدون وقفه، حتی توی خواب. اما از بس اشک ریختم چشمام پف نکرد، زیرش یه دفعه گود رفت

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
منم این طور شدم خودم از حال خودم تعجب کردم یعنی فکر کن به مدت 24 ساعت فقط یک ریز اشک میومد بدون وقفه ...

شمام منتظرش بودی؟ 

من تو یه شرایطی ام که هر لحظه ممکنه خبر اردواجشو بشنوم😭