سلام بچه ها خیلی فوری به کمکتون احتیاج دارم
دوستان شب یلدا خونه مادرشوهرم اینا بودیم اخر شب سر یع مسئله ای بحثمون شد دوقلوهام یکیش خواب بود یکیش بیدار اونکه بیدار بود رو شوهرم برد داخل ماشین اونی که خواب بود خودشو قفل و سفت میکنه همیشه بعد من برداشتمش همیشه ی خدا هم من بجای زدن به قفسه ی سینه یا پشت کمرشون میزنم به پوشکشون یا همون با.سنشون که خدایی نکرده ضربه ی محکمی به کمرش و قلبشون وارد نشه بعد پدر شوهرم دید من بچه امو برداشتم با حالت قفلی که عادت داره و دارم میزنم به پوشکش یهو برگشت گفت چرا اینجوری میکنی و بچه رو میزنی بچه زهرترک شد خواهر شوهرمم گفت بذار من بغلش کنم منم گفتم بچه امه عادت داره اینجوری میکنه خلاصه ما اومدیم خونه و ۵دقیقه بعدش دیدم پدرشوهرم اومد داخل خونمون و گفت لا.شی بچه امو چرا اینجوری بغل کردی تو حق نداشتی اینجوری کنی طلاقتو میدیم و نمیذاریم بچه ها رو ببینی و زنگ زد خواهر شوهرم اومد و اونم گفت به تو هم میگن مادر
بهشون گفتم من میدونم چی ب صلاح بچمه چی ب صلاحش نیست گفتن تو گ.ه خوردی و...پدر شوهرم باپشت دست چند بار زد تو دهنم منم هی میگفتم از خونمون برید بیرون نذارید بی احترامی بینمون باقی بمونه و هی میگفت خونه بچمه و با صدای بلند شوهرمم همیشه تو دعوا ها ساکته
یه سوال من به عنوان یه مادر حق تربیت ندارم؟؟؟؟بخدا اینا یه زخم کوچیک رو اندازه یه زخم تصادفی میبینن
اعصابم خیلی خورده
از طرفی هم دلم برای مادرشوهرم سوخت طفلی اما خب ....
حالا بگین مقصر کیه؟
بنظرتون فردا برم خونه مادرشوهرم که از ناراحتی و دلش دربیارم؟