2777
2789
عنوان

دعوا با پدرشوهر بزن بزن شداااا

3718 بازدید | 79 پست

سلام بچه ها خیلی فوری به کمکتون احتیاج دارم 

دوستان شب یلدا خونه مادرشوهرم اینا بودیم اخر شب سر یع مسئله ای بحثمون شد دوقلوهام یکیش خواب بود یکیش بیدار اونکه بیدار بود رو شوهرم برد داخل ماشین اونی که خواب بود خودشو قفل و سفت میکنه همیشه بعد من برداشتمش همیشه ی خدا هم من بجای زدن به قفسه ی سینه یا پشت کمرشون میزنم به پوشکشون یا همون با.سنشون که خدایی نکرده ضربه ی محکمی به کمرش و قلبشون وارد نشه بعد پدر شوهرم دید من بچه امو برداشتم با حالت قفلی که عادت داره و دارم میزنم به پوشکش یهو برگشت گفت چرا اینجوری میکنی و بچه رو میزنی بچه زهرترک شد خواهر شوهرمم گفت بذار من بغلش کنم منم گفتم بچه امه عادت داره اینجوری میکنه خلاصه ما اومدیم خونه و ۵دقیقه بعدش دیدم پدرشوهرم اومد داخل خونمون و گفت لا.شی بچه امو چرا اینجوری بغل کردی تو حق نداشتی اینجوری کنی طلاقتو میدیم و نمیذاریم بچه ها رو ببینی و زنگ زد خواهر شوهرم اومد و اونم گفت به تو هم میگن مادر 

بهشون گفتم من میدونم چی ب صلاح بچمه چی ب صلاحش نیست گفتن تو گ.ه خوردی و...پدر شوهرم باپشت دست چند بار زد تو دهنم منم هی میگفتم از خونمون برید بیرون نذارید بی احترامی بینمون باقی بمونه و هی میگفت خونه بچمه و با صدای بلند شوهرمم همیشه تو دعوا ها ساکته 

یه سوال من به عنوان یه مادر حق تربیت ندارم؟؟؟؟بخدا اینا یه زخم کوچیک رو اندازه یه زخم تصادفی میبینن 

اعصابم خیلی خورده 

از طرفی هم دلم برای مادرشوهرم سوخت طفلی اما خب ....

حالا بگین مقصر کیه؟

بنظرتون فردا برم خونه مادرشوهرم که از ناراحتی و دلش دربیارم؟

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد در صد مقصر اونها هستن و صد البته شوهرت که اجازه میده اونها دخالت کنن. اگه تو شوایت میکردی الان پدر شوهرت تو بازداشگاه بود. در این حد اهمیت داره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
خیلی ابلهی اگر پاتو اون گورستون بزاری

اخه مشکل من با خواهرشوهرم بود نه مادرشوهرم مادرشوهرم نمیگم ادم خوبیه ادم بدی هم نیست خب 

اما گفتم محل سگ به پدرشوهرم نمیذارم از این ب بعد 

خواهر شوهرمم ری.ده با این پسر بزرگ کردنش عن.ونه اونوقت ب من میگع به توهم میگن مادر خودش دوس پسر داره با اینکه شوهر داره زبونزد عام و خاص شده و بخاطر اینکاراش پسرش ۱۴سالشه مشروب میخوره و قلیون و... حتی پسرش چندباری گفت مامان من فلانی رو دوست داره با عشقش حرف میزنه چیکار من داره ک چیکار میکنم

...

من نفهمیدم مادرشوهرت چی شد؟

ولی پدرشوهر حق این غلط اضافیو ندتشته تو هم رو تربیت بچا خودت مختاری کسی حق نداره بگه چ کنی

خداشاهده زنداداش من بچه یه ساله رو چون تو پوشک نو دوباره خرابکاری کرد زد ما هیچی نگفتیم ولی دلپون خیلی سوخت فقط بعدا مادرم بهش گف درست نیس خیلی منطقی و آروم

شوهرت باید یه چیزی بهشون بگه

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

وای خدا انگار اومدم سینما دارم فیلم بدبخت ترین زن تاریخ و میبینم

زده تو دهنت گفته لاشی گفته گوه خوردی بعد پاشی بری خونشون؟ شوهرتم هیچی نگفته ؟ احترامم حدی داره اون به چه جرئتی به تو زده گاهی ما زنا از بی عرضگیمونه هرچی سرمون میاد باید انچنان میزدی تو دهنشون که حالشون جا بیاد من جای تو بودم میرفتم دادگاه شکایت میکردم

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
خب چرا جلوی اونا بچتو زدی وقتی میبینی حساسن

حساس باشن. باز هم حق ندارن دخالت کنن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !