2777
2789
چی شده

همسرم چند ساله قرص مصرف میکنه، کلا عوض شده، خانوادتا خودخواه و حسودن، امشب قرار بود برم خونه خواهرم با پسرم، چون شوهرم تا یک شب سرکار بود ، آب خونه خواهرم قطع شد، داداشم اومد مارو برد خونه اش، غذا و همه جی از خونه خواهرم بردیم، خونشون ۱۵۰ متره، کلا پنج نفر آدم بزرگ بودیم، همیشه هم این مدت در ارتباط بودیم و خداروشکر مشکل کرونا نداشتیم، خلاصه برگشتیم با ذوق میخواستم تا صبح باهاش خوش بگذرونم ، اومدم دیدم گوله ی آتیشه! از دماغم در آورد، قهر بود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم همش خودتی! 

گفت برات دارم! گفتم فکر کردی چه خبره! با سیلی صورتمو سرخ نگه داشتم و همش عیب هاتو میپوشونم، گفت میندازمت بیرون، گفتم‌با افتخار میرم، الان دردم پسرمه که ۹ سالشه! دارم دق میکنم، میدونم با اینکه عرضه اشو نداره، ولی برای لجبازی و دق دادن من ازم میگیرتش، تمام این سالها بخاطر بچه ام لی لی به لالاش گذاشتم و بالا بردمش، دنیا میدونن که بهش سرم همه جوره، ولی یابو‌برش داشته، نمیدونم با اثبات اینکه قرص میخوره میتونم بچه امو بگیرم یا نه؟

چرا گوله آتیش بود؟؟ چرا قهر بود؟ خوب یعنی میخوای طلاق بگیری؟

چون چشم‌نداره ببینه ما خواهر و برادرا خوشیم! خودش با مادرش قطع رابطه کرده ، پدرش هم مرده پارسال، کلا بی احساسن، عجیبن، خونسرد و یخ! برعکس ما ، دوست داره ما هیچ جا نریم ، در حالیکه خودشم هیچ جا نمیبرتمون، تو این هشت نه ساله، فقط یه بار پسرمو بردیم شهربازی!!!!!!!! با هم، همه اش رو دوش منه، قرص ها مغزش رو پوک کرده، واقعا لیاقت من و پسرمو نداره، خدا لعنت کنه قانونگذا ر رو که انقدر در حق ما زنها اجحاف کرده،  خسته شدم، در ظاهر همه فکر میکنن خوشبختیم، و اگه این احمق بزاره هم هستیم، ولی واقعا ذاتش خرابه، دست خودش نیست

چون چشم‌نداره ببینه ما خواهر و برادرا خوشیم! خودش با مادرش قطع رابطه کرده ، پدرش هم مرده پارسال، کلا ...

خوب طلاق بگیر گلم من خودمم از همسر اولم طلاق گرفتم، برو اول مهریه رو بزار اجرا

خوب طلاق بگیر گلم من خودمم از همسر اولم طلاق گرفتم، برو اول مهریه رو بزار اجرا

خبر مرگم مهریه ام ۱۴ تاست، از بس که به خودم مطمئن بودم ، خاک بر سرم که یه فامیل تو کف زندگی با من بودن و من احمق اینو انتخاب کردم، پسرم عزیزم، دردم پسرمه تا ۱۵ سالگیش ۶ سال مونده!!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بعدشم اگه بتونی به دادگاه ثابت کنی که معتاده خیلی به نفعت میشه

اخه میگن اعتباد اگه باعث سختی بشه و یا مشکلات خاص مث عدم امنیت، خرجی ندادن، مسائل اخلاقی اینا باشه، میشه روش مانور داد، این بعد از چهار پنج سال زندگی فعمیدم مصرف کننده است، اما بهش نمیاد، هیشکی نمیدونه، الانم چند ساله مثلا میخواد ترک کنه و قرص جایگزین کرده، 

گفتم همش خودتی!  گفت برات دارم! گفتم فکر کردی چه خبره! با سیلی صورتمو سرخ نگه داشتم و همش عیب ...

لوس کردن مرد بدترین اشتباهه.منم خیلی لوس میکردم شوهرمو انگار بچمه اونم بعد یه مدت بداخلاق شده بود.اما مشاورم بهم گفت لوس کردن مرد بهترین مرد رو تبدیل به سواستفاده ترین میکنه.

لوس کردن مرد بدترین اشتباهه.منم خیلی لوس میکردم شوهرمو انگار بچمه اونم بعد یه مدت بداخلاق شده بود.ام ...

دقیقا، به مرگ خودم اگه بخوام تعریف خودم کنم، انقدر سازگار و باگذشت و با اخلاقم که هر مردی میتونست در کنارم خوشبخت بشه، اما این واقعا تاثیرات قرص روی مغزش ، باعث شده رفتارایی بکنه که من شوکه یا شرمنده بشم! دلم برای پسرم میسوزه ، باهام اشک میریخت! یه هفته باباشو نبینه نمیکه کجاست بس که خونسرده و یخ! 

دقیقا، به مرگ خودم اگه بخوام تعریف خودم کنم، انقدر سازگار و باگذشت و با اخلاقم که هر مردی میتونست در ...

دقیقا منم همینطوری بودم و فکر میکردم خوبه که من انقدر مهربون و دلسوزم اما داشتم بزرگترین اشتباهو میکردم‌،بعضی وقتا رفتارای خود ما خانما اشتباهه که مرد رو بد میکنه.به نظرم حتما مشاوره برو