2777
2789

توروخدا دوستای عزیزم برام دعا کنید خدا بهم بچه بده ۳ ساله منتظرم شاید دعای یکیتون امشب برام بگیره، امشب شنیدم خاله کوچیکم حامله اس از من دیرتر ازدواج کرده بخدا هم ذوق کردم براش هم بغض کردم برای خودم ای خدا 😭😭😭💔💔

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله شماهم دعا کنیددخترمنم حالش خوب بشه منم مثل شما دلشکشتم😭😭😭

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
عزیزم انشاءالله به حاجت دلت میرسی به حق ۱۴ معصوم 

ممنون عزیزم خدا حاجت دلتو بده 😢

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
الهی بحق خانوم حضرت زینب ،خداوند بهت فرزند سالم و صالح عطا کنه به زودی انشاالله ،عزیزم غصه نخور منم ...

ان شاءالله ان شاءالله بخدا دارم اشک میریزم فقط الهی خدا ب دلم شکستم نگاه کنه بچه ات رو شفا بده ب حق خانوم حضرت رقیه 😭😭

درخواست دوستی منو یه لحظه قبول کن

چشم

ایشالا به حق فاطمه زهرا یه نی نی شیطون خدا بزار تو دامنت

ممنون عزیزم ان شاءالله خدا حاجت دل خودتم بده 

درخواست دوستی منو یه لحظه قبول کن

قبول کردم عزیزم

اللّهم صلّ علی محمّد  آل محمّد

😭🙏🙏

فقط توکلت بخدا باشه

مطمئن باش یروزی سر موقعیت مناسب دامنت سبز میشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....