2777
2789
عنوان

با دهن باز نگاش کردم وقتی بهم گفت.....

2687 بازدید | 70 پست

اقا ما ۱یه ساله نامزدیم خانوادش تو این یه سال یه دونه سوزن واسه من نگرفتن ینی هیچی همه چی پای خوده شوهرم بود ولی من با احترام رفتار کردم هرچقدر که از حانواده ی خودم حرف شنیدم چیزی نگفتم چون حای یه بارم مارو بعد از عقد دعوت نکردن اصصصصلا بعد واسه عروسی اومدن صحبت کردن اونا گفتن ما هیچکسو دعوت نمیکنیم اونا که رفتن بابام گفت وقتی اینا دعوت نمیکنن ماام دعوت نمیکنیم ولی واسه خواهر و برادرای خودم حداقل یه مهمونی مثل حنابندون میگیرم 

قسمت ناراحتیش کجاست؟؟

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونستن قطعیه یا نه پس به نامزدمم نگفتم تا اینکه امشب خونه ی عمم اینا یهو بحثشو کشیدن وسط که اره شاید همچین کاری کنیم حالا برگشتی به من میگه من بزرگ تر دارم من خانواده دارم چرا باهاشون مشورت نکردن منم قاطی کردم تو دلم گفتم چه بزرگ تری که یه قدم واست برنداشتن ولی به اون چبزی نگفتم فقط گفتم اخییی 

اونم در ماشینو باز کرد گفت اخی و زهرمار سی.ک.تیر کن بابا 😐😐😐😐😐هنگیدم گفتم اوکی من میرم ولی توام دیگه نیا دنبالم 

حالا از این حرص میخورم میگم حتی خانوادش واسه من یه جعبه شیرینی ام نگرفتن یه بار منو خانوادمو دعوت نکردن واسه عروسی ام که اینطوری میکنن از ترس خرج کردنش تا اقا میگه من بزرگ تر دارم اگه بزرگ تر داری چرا یه قدم واست برنمیدارن پس 

منم نمیدونستن قطعیه یا نه پس به نامزدمم نگفتم تا اینکه امشب خونه ی عمم اینا یهو بحثشو کشیدن وسط که ا ...

وا چرا همچین گفته؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
منم نمیدونستن قطعیه یا نه پس به نامزدمم نگفتم تا اینکه امشب خونه ی عمم اینا یهو بحثشو کشیدن وسط که ا ...

چقدر اشغااااله این چ حرفیه ب زنش زده اصلا کوتاه نیای هاا اصلااا

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

منم از ماشین اومدم پایین قصدم دارم زنگ بزنه جوابشو ندم اون رسما به خانواده ی من بی احترامی میکنه من چیزی نمیگم با اینکه انقدر به ما خوبی کردن ولی خانواده ی اون که هیچکاری نمیکنن انقدر عزیزن 

حالا از این حرص میخورم میگم حتی خانوادش واسه من یه جعبه شیرینی ام نگرفتن یه بار منو خانوادمو دعوت نک ...

اگه دوبار زده بودی تو سرش اینو ادم میشد

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...