2777
2789

من نامزدم

نامزد من اصلااااا اینجوری خاله زنک بازی نداشت حتی به منم میگفت به مامانت هم نگو حریم داریم و اینا

ولی چند وقته فهمیدم ننش از زیر زبونش میکشه اونم سااااده میگه

منم بهش گفتم خیلی ملایم که لازم نبود مامانت بفهمه گوشی برام خریدی 

اونم چون طبق سو تفاهم های گذشته فک‌کرده من از مامانش بدم میاد لج کرد و برخلاف همیشه گفت چیههه چی میشه خب بگم فک‌‌ کردی راضی نیست که گوشی داری و چرت و پرت

من چیکار کنم نگرانم

خشتک پاره 😑

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانومی درخواست داد و یه سایتی معرفی کرد 

گویا از نی نی سایت بهتره من که میرم اونجا

هر کی خواست بیاد،،،،اسمش سایت مادران هس فک کنم

ریپلای هم نکنید چون نمیام بخونم

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
یه خانومی درخواست داد و یه سایتی معرفی کرد  گویا از نی نی سایت بهتره من که میرم اونجا هر کی خ ...

ریپلای کردم ببینم میای می خونی یا نه 😆😆

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
خشتک پاره 😑

کیو میگی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خب بدوز اون لامصبو😖 

بنظرم حساسی🤔آخه گوشی که چیز مهمی نیست.اگر حرفای خصوصیتونو بگه اونموقع باید یه فکر اساسی کنی واسه دهن لقیش.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
یه خانومی درخواست داد و یه سایتی معرفی کرد  گویا از نی نی سایت بهتره من که میرم اونجا هر کی خ ...

خب همه تاپیکا داری میای ک برو تو اون سایت ک بهتره دیگه.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

کیو میگی

اسم استارترو بخون 😑😑 توروخدا تو انتخاب

اسم یه کم ‌. . . 😂😂😂

اسم استارترو بخون 😑😑 توروخدا تو انتخاب اسم یه کم ‌. . . 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

فک کردم منظورت ی چیزی مثل س ل ی طه هست داری به اسی یا مادر شوهرش میگی.

آقایون اصولا وقتی برا خانومشون چیزی میخرن دوس ندارن مخفی کنن.میخوان بقیه هم بدونن ک شوهر خوبی هستن

عزیزم وقتی اینو بگه یعنی بقیه هم میگه دیگههه

بگم فک‌میکنه میگم مامانت حسوده نگو