2777
2789
عنوان

تمام اوناییکه ترکیدن حقشونه

1918 بازدید | 79 پست

مشکلی با سایت نداریم

چون خداروشکر میتونم با اپلود عکس بزارم

اینجام واتساپ نیس بخوام روزی هزار بار عکس پروف بزارم

میام از مشکلاتم میگم و میرم

امشب میتونست شب خوبی تو سایت باشه

پر از عکسای یلدایی و حس خوب

ولی ریدین توش

مرسی

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم مشکل تبلیغات و عکس ندارم ولی برای اینایی که اذیت میشن درکشون میکنم

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

پاچه خواريت و كردي؟

يواش برو سانديس ر بردار و برو😏

مث باد سرد پاييز غم لعنتي به من زد حتي باغبون نفهميد كه چه آفتي به من زد🥺 حكايت خود منه دقيقا🖤خدارو شكر كه پسر و عشقم و دارم كه با نگاه كردن بهشون بتونم همه چيز و تحمل كنم
لطفا# چاپلوس نباشید ب درجه هایتان اضافه نمیکنند❤

لطفا دنبال لایک نباشید

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊