2777
2789
عنوان

آشفته هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4991 بازدید | 173 پست
خوب وقتی دیدمش بهش میگم کلی تمرین کردممن با همین خیال زندماگه خیال همین آدم نباشه من چطور زندگی کنمه ...

عزیزم تو باید سعی کنی از دایره امنی که برای خودت ساختی بیرون بیای. اگه میتونی درست رو ادامه بده یا سرکار برو با آدمای دیگه معاشرت کن کم کم میفهمی دنیای بیرون بهتر از خیالیه که زندگیتو باهاش داری میسازی

گران باش؛ گاهی برای خودت هم خط و نشان بکش، رژیمِ ارزشمندی و غرور بگیر، به دلت اجازه نده هر کار که دلش خواست بکند و با منتِ هرکس را کشیدن، تمامِ هویت و ارزشت را لگد مال کند. خودت را تحمیل نکن، بگذار انتخابت کنند! یاد بگیر اگر کسی تو را نادیده گرفت؛ بی هیچ حرف و سوالی، مسیرت را جدا کنی. خودت را از دوست داشتن و احترام هایِ یک طرفه تحریم کن. آدم هایِ این زمانه ظرفیتِ بیش از حد دوست داشته شدن را ندارند، آدم هایِ این زمانه، عجیبند، هرچقدر متواضع تر باشی، بیشتر تو را لِه می کنند! با ارزش باش، بگذار شبیهِ یک گنجینه، دنبالت بگردند، خودت را پشت هیچ ویترینی عرضه نکن، اگر هم کردی، لااقل؛ گران باش!!!💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام خودمو بکشم به خاطرش گفتم اعلامیم رو بزارن

😂🤌🏼

یاد سوره یوسف افتادم که عزیز مصر به زنش گفت

به راستی مکر زنان بزرگ است

🇮🇷🥀دختر آریایی هستم ❤️🤍💚 از تبار زاگرس⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍

درد عشقی کشیدهام که مپرس

زهر هجری چشیدهام که مپرس

به روایت تصویر

من که از هرکس خوشم اومد هیچوقت نتونستم بهش بگم، یکم میتونم درکت کنم🥲😂💔

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

عزیزم تو باید سعی کنی از دایره امنی که برای خودت ساختی بیرون بیای. اگه میتونی درست رو ادامه بده یا س ...

نه باید هر طور شده یک جواب ازش بگیرم

شما راهی نداری

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

هووووف اسی میدونستی حتی با یه پسری که هیچی نداره و پول نت گوشیشم باباش میده انقد بچسبی خودشو ازت دور میکنه؟چه برسه به اینکه یه سلبریتیه!

بابا پسرا از دختری که انقد بچسبن و پیگیر باشن فرار میکنن

حالا جدا از اینا اون نمیاد زنی بگیره که ۱۸سال ازش کوچیکتره!چون مردم بعدش چیزای خوبی نمیگن پشت سرش

اکثر این بازیگرا با همکارای خودشون ازدواج میکنن

و هزاران دلیله دیگه...

مگه هر کی عاشق میشه کائنات دست به سینش وایمیسه تا اون به عشقش برسه؟

خودت باید اولین کاری که میکنی کل عکساشو پاک کنی بهش فکر نکنی بهت قول میدم ۱۰سال دیگه این موقع داری میخندی به ریش خودت

اگه نمیتونی خودت کمکه خودت کنی برو پیش روانشناس

اون بهت دارو میده که حالت بهتر شه گلم

لطفا فکرشو از سرت بیرون کن تو اگه خودتم بکشی اون هیچوقت متوجه نمیشه اگرم بشه یه روز برات ناراحت میشه بعدم اصلا یادش میره فقط تو الکی خودتو فرستادی اون دنیا

😂🤌🏼یاد سوره یوسف افتادم که عزیز مصر به زنش گفتبه راستی مکر زنان بزرگ است

دیگه نمیتونم صبر کنم شدم مثل زلیخا

هر روز براش گریه میکنم چشمامگود افتاده

دیگه اون دختر شاد و خوشحال سابق نیستم که هر روز بیرون بود به خودش میرسید

دیگه سیاه میپوشم یک ساله

یک ساله رنگ خوشی رو ندیدم

من عزادرم

عزادارم عشقی که ازم گرفتنش

قلبی که شکست

کاش این گریه ها جواب بود

نمیدونم خدا چرا فقط جواب منو نمیده

@شفق_قطبی

به دادم برس

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

درد عشقی کشیدهام که مپرسزهر هجری چشیدهام که مپرسبه روایت تصویرمن که از هرکس خوشم اومد هیچوقت نتونستم ...

اونقد شعر نوشتم براش تو دفتر شدم زلیخای زمانه

باز حداقل تو شاید بتونی ببینیش دوباره بهش بگی حداقل بهش دسترسی داری

من چی میکشم پس که نمیتونم یک لحظه ببینمش

یک لحظه اونو ببینم بعد بمیرم دیگه هیم آرزویی ندارم

دو و بر قبر من عشق بهرام مشخصه

درک نمیکنن عاشقی نکردن دوری نکشیدن که بفهمن چقد سخته

اونقد شعر نوشتم براش تو دفتر شدم زلیخای زمانهباز حداقل تو شاید بتونی ببینیش دوباره بهش بگی حداقل بهش ...

نه دسترسی ندارم من فکر میکردم مناسب نیستم برای اون فرد و .. اون لیاقت بهترینها رو داره از همه لحاظ، فکر میکنم لیاقت یه زن بی نقص رو داره، هرچند هیچکس بی نقص نیست ولی بازم

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

هووووف اسی میدونستی حتی با یه پسری که هیچی نداره و پول نت گوشیشم باباش میده انقد بچسبی خودشو ازت دور ...

من به خاطرش رفتم ساری بعدشم مشهد تئاتر داشت ۵ سانس دیدمش

این همه الستماس قدس رو کردم

این همه سختی کشیدم

این همه زار زدم این همه گریه کردم این همه از دردم اینجا گفتم که حالا بگن ولش کن من عزادارم

عزادار قلبم یک ساله مشکی میپوشم گریه میکنم

عزادار قلبی که شکست عشقی که به سرانجام نرسید

مگه میتونم

دیونه میشم میبرنم تیمارستان

همین الانشم افسردم میخوام خودمو از پل پرت کنم شاید بفهمه به وصال برسم

بعدشم تو اون دنیا میتونی با عشقت ازدواج کنی چی از این بهتر

فقط یک کلمه جواب از زبون خودش بشنوم بعد میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم یه آدمی میشم که ندونه بهرام کی هست

سخته ها ولی به اون لحظه ای فک میکنم که جوابم کرد

اون موقع میگم اون منو نمیخواد من بخوام

ولی اینطوری حتی نمیدونم منو قبول میکنه یا نه

راستی صدف و تهی ۱۵ سال اختلاف سنی دارن