2777
2789
عنوان

یه سوال یه لحظه بیاد خواهش میکنم

108 بازدید | 8 پست

من رو گوشی جدید می‌خوام اینستامو نصب کنم با پیج قبلیم با ایمیل رفتم رمز کاربری مو فراموش کردم بعد ایمیل باید به من یه کدی بده واسم نمیااد چیکار باید بکنم راهی هست آخه من پیج خودمو می‌خوام خیلی ناراحت شدم ..

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

برو تو اینستا بزن رمز رو فراموش کردم بعد آدرس ایمیلت رو وارد کن بهش میفرستن

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

برو تو اینستا بزن رمز رو فراموش کردم بعد آدرس ایمیلت رو وارد کن بهش میفرستن

این کارو کردم نمیفرستن هر چی میزنم !!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارو کردم نمیفرستن هر چی میزنم !!!!!

برو تو برنامه خود ایمیل 

تو برنامه های گوشیت هست اونو رفرش کن ببین اونجا میفرستن

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

برو تو برنامه خود ایمیل  تو برنامه های گوشیت هست اونو رفرش کن ببین اونجا میفرستن

دیدم اونجارو نفرستادن !

رفرش یعنی چی نمی‌دونم    

یعنی صفحه رو بکش پایین اون موقع بروزرسانی میشه .بیشتر وقتا پیغام های ایمیل نمیاد من این کارو میکنم میاره!