2777
2789

سلام 

یلداتون مبارک

من یه ماه و نیمه عمل کردم‌ دکتر گف دیگه چسب نزن شماها چند وقت چسب زدین؟ 

و اینکه اصلا نمیتونم با چهره ام کنار بیام کیا مث من بودن؟☹

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
منم یک ماه و نیم چسب زدم بعد دکترم گف دیگ نزن    

راضی هستی از عملت؟ من همش فک میکنم زشت تر شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوماه زدم دکترم گفت ۲ الی ۳ ماه چسب بزن.. فقط ماه اول بخاطر ورمش زیاد به دلم نبود اما الان به نظرم خوب شده بااینکه هنوزم ورم داره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من دوماه زدم دکترم گفت ۲ الی ۳ ماه چسب بزن.. فقط ماه اول بخاطر ورمش زیاد به دلم نبود اما الان به نظر ...

من احساس میکنم دیگه ورم نداره ممکنه بهتر بشه یا همینه دیگه؟

راضی هستی از عملت؟ من همش فک میکنم زشت تر شدم

بله خداروشکر خیلی راضیم و بینیمو دوسدارم👌🏻

اوایلش باد داره به مرور از بین میره

من سه ماه عمل کردم ولی به قدری بینیم ورم داره که از بینی اصلیم بزرگتره  

بله خداروشکر خیلی راضیم و بینیمو دوسدارم👌🏻 اوایلش باد داره به مرور از بین میره من سه ماه عمل کرد ...

آخه من احساس میکنم اصلا ورم نداره خداکنه بهتر بشه و به صورتم بیاد. گونه هام زده بیرون

من احساس میکنم دیگه ورم نداره ممکنه بهتر بشه یا همینه دیگه؟

نه عزیزم اشتباه میکنی حداقل تا ۶ماه ورم داره فقط باید صبرکنی الان خیلی زوده قضاوت کنی

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
آخه من احساس میکنم اصلا ورم نداره خداکنه بهتر بشه و به صورتم بیاد. گونه هام زده بیرون

منم حس میکردم ورم نداره ولی واقعا همش ورمه

بخصوص اول صبح اینقدر درد دارم که نمیتونم دست به صورتم بزنم چشمامم پف میکنه

یک تا یک سالو نیم ورم داره عزیزم مگر میشه کمتر از دوماه ورم ها بره شما اینجور فکر میکنید   &nb ...

خدا کنه همین جوری باشه. ممنونم ازت🙏

نه عزیزم اشتباه میکنی حداقل تا ۶ماه ورم داره فقط باید صبرکنی الان خیلی زوده قضاوت کنی

ورم داشته باشه راحت میتونم کنار بیام تا بخواد همین جوری بمونه. یکم راحت شدم ممنونم🙏

منم حس میکردم ورم نداره ولی واقعا همش ورمه بخصوص اول صبح اینقدر درد دارم که نمیتونم دست به صورتم بز ...

من درد ندارم فقط با قیافه جدیدم نمیتونم کنار بیام