2777
2789
عنوان

چرا جدیدا از همه بدم میاد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 21 پست
چون همه بدجنس شدن دوست داشتنی نیستن

واقعا چرا؟؟؟من خیلیی مهربونم تو دنیای واقعی اگه یکی ی قدم برام برداره من ١٠ قدم براش برمیدارم قبلنا خیلیی ساده بودم الان یادشون میوفتم یاد اون دوران دیگه خودمو از اون سادگی دراوردم و دلم نمیخاد ببینمشون و حتی از همه متنفرم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
چون خودت بد شدی منم یه مدت بد شده بو م از همه هم بدم میومد

نمیدونم شاید 

ی دوره ی سختیو دارم میگذرونم شاید بخاطر اون باشه

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مدت کسی خیلی ناراحتت کرده؟؟

راستش قبلنا خیلیی مهربون بودم خیلی ب هر کی از نزدیکام تو سختی بود کمک میکردم خیلیی ساده و یک رو بودم الان ب اون دوران نگاه میکنم میبینم اونا با اینکه خیلی نزدیکم بودن مث من نبودن الان خودم تو شرایط سختیم ولی هیچکدومشونو نیست دیگه دلم نمیخاد هیچ کسو ببینم از همه هم بدم میاد

راستش قبلنا خیلیی مهربون بودم خیلی ب هر کی از نزدیکام تو سختی بود کمک میکردم خیلیی ساده و یک رو بودم ...

منم همینطوری شدم فقط منتظرم کسی باهام حرف بزنه 

اونوقت همه بدی هاش یادم میاد و نمیتونم باهاش خوب باشم کلا حس خوبی نسبت به هیچکس ندارم 

منم همینطوری شدم فقط منتظرم کسی باهام حرف بزنه  اونوقت همه بدی هاش یادم میاد و نمیتونم باهاش خ ...

دقیقا کاملا درکت میکنم ایقد تو دلم کینه هست