2821
2789
عنوان

چهارتاخانم با سیاست باتدبیر بیان پیش بینی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 60 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خجالت میکشیدم و انقدر با مادر شوهدم کل کل نمیکردم سر یه چیز بی ارزش هرچی باشه اون مادر همسرمه و برای ...

الان اون توجمع ب من میگه اون برنجی ک شما میخودید خوب نیس و فلان اون چی میشه گمن چرا حجالت بکشم؟من ک ایراد از وسایل کسی نگرفتم ..اما اون ایراد گرفته ..میخواد بگه مال ما بهترینه ..هرکی سلیقه ای داره  نباید چیزی رو ک تو خونه کسی مصرف میکنن بگیم خوب نیس خوشمزه نیس فلان ..

عکس العملتون این بود ک بیخیال میشدی پس اره

واقعا این چیزا اصلا برام اینقدر مهم نیست که بیام بگم مادر شوهرم حسادت کرد و خودشو به در و دیوار کوبید. این حرفا خیلی سخیف و بچه گانه است. اصلا به این چیزا اهمیت نمیدم در مورد کسی هم اینطوری حرف نمیزنم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
واقعا این چیزا اصلا برام اینقدر مهم نیست که بیام بگم مادر شوهرم حسادت کرد و خودشو به در و دیوار کوبی ...

لابد شخصیتش اینجوری هست ک اومدم اینجا دردل و نطر خواهی ...

اسی از تاپیکات معلومه خیلییییی با مادرشوهرت مشکل داری

سر هر چیز کوچیکی باهاش بحث میکنی و ازش به دل میگیری

یه ذره آرامتر باش گلم 

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو