2777
2789

بچه ها رو قوطی شیر خشک نوشته پنج بار در روز هر بار هفت پیمانه بچه من به زور هر بار ۳ پیمانه یعنی نود سیسی میخوره بچه های شما چطور راستی بچم چهار ماهه هست

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه بابا بچه منم هربار 90 سی سی میخورد تا شیش هفت ماهگی.

این قوطیا اینجوری مینویسن که ما هی خراب کنیم بریزیم بیرون باز بخریم

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
من بچم هروقت گشنش بشه براش درست میکنم هرچقدر بخواد بخوره. گزارش بزن برام ممنونم https://www.ninisit ...

بجه من گریه نمیکنه گشنش میشه  یک کیلو نیم کمبود وزن داره  وزن تولد ۳۷۰۰ وزن الان ۶

بجه من گریه نمیکنه گشنش میشه  یک کیلو نیم کمبود وزن داره  وزن تولد ۳۷۰۰ وزن الان ۶

ببین شیشه رو پرشیرکن بزار کنارت هرچنددیقه بزار کنارت بزار دهنش بخوره معدش کوچیک شده باید هی بهش بدی اشتها باز بشه دخترمنم اینجوری شده بود

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
ببین شیشه رو پرشیرکن بزار کنارت هرچنددیقه بزار کنارت بزار دهنش بخوره معدش کوچیک شده باید هی بهش بدی ...

جقدر طول کشید درست بشه

جقدر طول کشید درست بشه

یک ماهه درست شد فقط تابیدارمیشد شیشه رو میکردم تودهنش هرچقدر میخورد میدادم انقدر دادم تا خودش عادت کرد شیشه شیر همش باید تو دهنش باشه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘