2777
2789

سلام خواهرا.هیچی پول ندارم.و دانشجو هم هستم.مامانم نمیزاره جز شهریه دانشگاه بابام بهم پولی بده.موقع غذا خوردنم سر منت میزاره که انگلی بی خاصیتی.چند روز ی بار غذا میخورم.ی جا فروشنده میخواد فکر کنم قبولم کنن.برم؟ درسامم سنگینه کسایی که تجربه دارن فکر میکنن بتونم از پسش بر بیام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه چند روز یبار غذا بخوری

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان بازار زیاد خبری نیس میتونس تایمای آزادت بخونی مادر خودم بوتیک داره یه کتاب چهارصد صفحه ای غیردرسی رو تو سه روز همونجا میخونه

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

بستگی به نوع صنف داره، مثلا لباس مجلسی اکثرا خلوته میشه درس خوند، ولی لباس تو خونه ، وسایل آشپزخونه، پلاسکو. و اینا اکثرا شلوغن شاید نتونی به درسات برسی، 

حقوقش چون ساعات کار زیاده حداقل حداقل باید 3 تومن بده، الکی الکی هم سفته و چک قبول نکن که بدی

الان بازار زیاد خبری نیس میتونس تایمای آزادت بخونی مادر خودم بوتیک داره یه کتاب چهارصد صفحه ای غیردر ...

خوبه اینطور.فصل امتحاناتم داره شروع میشه درسام سنگین میشن.کاش بتونم بخونم.

۱ شیفت برو که بتونی در کنارش درس هم بخونی  حقوقش برای ۱ شبفت احتمالا ۱ میلیونه

فردا قراره برم صحبت کنم.نمیدونم ساعت کارش چجوره اما میدونم ی فروشنده دیگه هم داره

لباس زیره.گفته ی تومن.چک نمیخواد فکر کنم

تهران گفته یک تومن؟ بگو نپره تو گلوت ؟ بگو ضرر میکنی یه وقت 😡 چقد تز کارفرمای ظالم بدم میاد، عزیزم حداقل وزرات کار الان2 تومن(یعنی دیپلم و سابقه صفر) بعد این 1 تومن میده که مثلا از 10 صبح تا 8 شب وایسی؟ 

بعد کرایه مترو و تاکسی و اینا کم بشه چیزی میمونه مگه؟ 

واای وااای کاش اون لحظه که حقوقو میگفت اونجا بودم 😡😡😡😡😡

تهران گفته یک تومن؟ بگو نپره تو گلوت ؟ بگو ضرر میکنی یه وقت 😡 چقد تز کارفرمای ظالم بدم میاد، عزیزم ...

کرجه.نزدیکه به خونمون.پیاده میرم.اما راجب شیفت و ساعت کارش هنوز حرفی نزده.قراره فردا برم صحبت کنیم.دیگه کسی که احتیاج داره مجبوره بره😔

عزیزم واقعا مامانت منت سرت میزاره ؟چطور دلش میاد ؟خیلی ناراحت شدم  برات 😦حتما حتما   برو سر کار .ولی طوری نباشه به درست لطمه بخوره موفق باشی 

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه