2777
2789

بابام شیش ساله ولمون کرده. اینو روم نمیشه به کسی بگم ولی وقتی تو سختی میفتم و بغضم میگیره ناخودآگاه به زبون میارم. بااینکه 28 سالم شد امشب و دیگه باید احساس دلتنگی نکنم اونم برای پدری که حتی یکبار زنگ نزده و نپرسیده دخترش زنده ست یا مرده. دلم برای خودم میسوزه. هرقد ادای قوی بودنو درمیارم من یه دخترم و به حمایت نیاز دارم. نپرسین چرا رفت یا چرا نمیری پیشش قلبم شکسته. فقط اینکه پارسال یه پسری پاشو کرده بود تو یه کفش که باید بیاد تو زندگیم و منم همش میگفتم مشکلات دارم اصرار کرد بگم چیه. گفتم پدرم پیشم نیست همین کافی بود تا منو بهش عادت نده وقتی مرد موندن نیست. اما دلمو شکست و رفت

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم دوست عزیز

ولی نبودن پدرت نباید نقطه ضعفتون باشه 

روی خودت کار کن

ب دیگران اجازه نده از این قسمت بهت آسیب بزنتد

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی