2777
2789
عزیزم بچتون بهتر شد؟کولیک داشت؟یا رفلاکس؟ پسر منم خیلی نفخ داره 24روزشه بهش قطره کولیف میدم و پدیلاک ...

اره خداروشکر الا دوسه هفته س اصن قطره ندادم.خوب شده

وااای ببین همه کار کردم.جیغ میزدااااا.وحشتناک.قطره کولیکز رو مطابق دستورش دادم.حین شیرخوردنم اهورا نی نی دادم

قطره دایمیتیکون ام خوبه

بعد ۴۵روز بهتر میشه

ندانم گرا....
https://uupload.ir/files/f4s5_۲۰۲۰۱۲۲۰_۱۵۳۱۰۴.jpg

خودت بخور 😂😂😂😂ببخش‌خیلی خندم گرف

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://uupload.ir/files/f4s5_۲۰۲۰۱۲۲۰_۱۵۳۱۰۴.jpg

این کیو سیر میکنه یکم بیشتر خواهر

نبر خودت بخور همین الن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
چرا؟؟خوبه ک

ببین هم کمه هم رنگش بده ژله رولی رنگارنگ باید باشه ک خوشگل شه الان عکسشو تو تبلت پیدا نکردم وگرن میفرستادم من با بستنی درست کرده بودم واسه تولد پسرم خیلی خوشگل شده بود این رنگش بد بودش.اگه وقت داشته باشه سریعدمیتونه طالبی و پرتقال یا الووراام درست کنهوهم حجمشخوب میشه هم خوشگل میشه.چون گفت میخواد ببره خونه مادرشوهرش گفتم ک خوب نیستش کمه خیلی بشقاب خیلی خالی بنظر میرسید یا میتونه ظرفو عوض کنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

اگه هنرمندن تو این چیزا نبر عزیزم 

باسلوق درست کن هم ظاهرش شیکه هم مجلسی تره

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اره خداروشکر الا دوسه هفته س اصن قطره ندادم.خوب شده وااای ببین همه کار کردم.جیغ میزدااااا.وحشتناک.ق ...

خداروشکر عزیزم روزی چندبار و چندقطره میدادی؟بچتون دختره یاپسر؟از چندروزگی بهش دادی؟ببخش انقدر سوال میپرسم

عزززیرم آبی شد ممنون یادم دادی برات صلوات فرستادم

😍😍💋💋💋

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
خداروشکر عزیزم روزی چندبار و چندقطره میدادی؟بچتون دختره یاپسر؟از چندروزگی بهش دادی؟ببخش انقدر سوال م ...

ن بابا راحت باش.من از زمین و زمان سوال میکردم یساعت😁

بچم پسره.از همون ده روزگی.تا بعد ۴۰

قطره کولیکز هر ۶ساعت یک  ربع یا نیم ساعت قبل شیر

اهورا نی نی هم یک قطره چکون

ندانم گرا....
ن بابا راحت باش.من از زمین و زمان سوال میکردم یساعت😁 بچم پسره.از همون ده روزگی.تا بعد ۴۰ قطره کول ...

اها منم کولیف میدم شما هم همونه که رازیانه و شوید و سایمیتیکون داره؟ منم گفتن هر8ساعت5قطره بدم از دیروز ندادم کلی امروز بخودش پیچید و گریه کرد بهش دادم راحت شد طفلی همش نگرانم قبل1ماه میگن چیزی نباید داد براهمین همش دارم از همه میپرسم