پسرم8ماه ونیمشه و هفته پیش چندساعتی پیش افرادناقل بودیم.دوروزه تب داره.امروز خیلی بیقراره و اسهال داره.دعاکنید کرونانباشه و واسه دندونش باشه.اگه براتون مقدوره دعای نور حضرت زهرا(س)رو براش بخونید.عاقبت بخیربشین
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
پس مراقبت کن نه دعا...از بقیه بپرس چیکار کنی بهتره...شرح حالش رو بگو تا اونایی که میدونن راهنماییت کنن...............بچه ای ۸ ماهت ناخوشه بعد رفتی دنبال دعا؟
ببرش دکتر.دختره من اوایل که تازه کرونا اومده بود اسهال شده بود با تب فقط یه گوشه افتاده بودم داشتم سکته میکردم فک کردم کروتاست بردم دکتر گفت معده میکروب گرفته چون دستشو مالیده یه جایه کثیفو خورده دارو داد شیر خشک مخصوص داد یه روزه خوب شد.الان دخترم یه سال و نیمشه من و خواهرام کرونا گرفتیم بچه مم همش بغلمون بود البته اونموقعه علائم نداشتیم نمیدونستیم اما خداروشکر دخترم نگرفت حتی بچه هایه خواهرمم نگرفتن
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.