2777
2789
عنوان

چکار میکنین

203 بازدید | 22 پست

بچه ها امشب چکار میکنین ما مثل بقیه شبا شام میخوریم بعد همین😁😂😂دوست ندارم شب یلداهای شما خیلی بهترع هر سال بر ما همینجوریه هم عید هم شب یلدا چکار کنیم خوش بگذره ناراحتم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا الان داشتم ب این فکر میکرد چقد ادم تو این نی نی سایت دل میگیره برا امشب ک شاید نتونه کاری کنه. 

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️

یه شام خوشمزه بپز؛کیکی ؛میوه؛پفیلا؛پغک ؛ژله هر چی تو خونه داری ؛یکم خونه رو تزیین کن . شوهرتو سورپرایز کن به خودتم خوش میگذره . منم شوهرم سرکاره می‌خوام ناشب همین کارو کنم

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
یه شام خوشمزه بپز؛کیکی ؛میوه؛پفیلا؛پغک ؛ژله هر چی تو خونه داری ؛یکم خونه رو تزیین کن . شوهرتو سورپرا ...

شوهر ندارممم😁😁😁😁عزیزم با خانواده منظورم بود مامانم وبابام و خواهرم و من مجردیم همه

شوهر ندارممم😁😁😁😁عزیزم با خانواده منظورم بود مامانم وبابام و خواهرم و من مجردیم همه

اهاااا ؛پس برو دست پخت مامانو بخور کیف کنننن    

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
اهاااا ؛پس برو دست پخت مامانو بخور کیف کنننن      

😂😂من میخام امشب شام درست کنم نه همیشه غذاهای خوشمزه با منه اما حیف خانواده پایه ای ندارممم شاد نیستیم هیچ وقت😌😌😌🤐