2777
2789
عنوان

بختک یا فلج خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 41 پست

این خانوم که میگن به خاطر لخت بودنه درست می گن کاملا حتی من برادرم طلبه اس می گفت وقتی حموم میرین حتما بسم الله بگین چون زشتی های بدنتونو دیگه اجنه نمی تونن ببینن حتما باید بگیم 

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
میگه وقتی میخابم میاد پیشم و دیدش و اینکه کارشو میکنه میره

چیکار؟؟؟؟؟

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میدونی من بابا بزرگمم خیلی اینجوری میشد یه جا خوندم ممکنه ژنتیکی باشه برا همین نمیترسم للان این ...

نه بابا میگم شوهر منم همش اینجوری میشه عاشق بدن اون شدن؟ چه حرفا

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

اسی روی یه سنجاق قفلی یا چاقوی جیبی آیت الکرسی و چهار قول با وضو بخون فوت کن بهش همیشه همرات باشه. ق ...

مرسی دوستم🌸🌸 آره واقعا مخصوصا امروز که دستشو حس میکردم خیلی حالم بد شد

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
آره میدونی من بابا بزرگمم خیلی اینجوری میشد یه جا خوندم ممکنه ژنتیکی باشه برا همین نمیترسم للان این ...

ترس نداره گلم اینا موجودات ماوراالطبیعی هستن بهت اسیب نمیزنن تعریفایی که از مادر بزرگامون شنیدیم خرافاته ترس ندارن ولی بهتره ازمون دور باشن باعث مریضی و گرفتاری میشن بعضی هاشون در کل بی ازارن

نه بابا میگم شوهر منم همش اینجوری میشه عاشق بدن اون شدن؟ چه حرفا

درسته ولی تصمیم گرفتم پوشیده تر لباس بپوشم شاید بهتر شدم 

از نظر علمی شنیدم میگن اعضا بدن بیدارن و میخوان فعالیت داشته باشن ولی مغز خوابه و نمیتونه فرمان حرکت و واکنش بده فشاری هم که احساس میکنیم بخاطر اینه. درست یا غلطش نمیدونم

خدایا به همه دل خوش و تن سالم عطا فرما
ترس نداره گلم اینا موجودات ماوراالطبیعی هستن بهت اسیب نمیزنن تعریفایی که از مادر بزرگامون شنیدیم خرا ...

من چند بار دیدمشون و همشونم بد نیستن مادربزرگم تو روستا تو یه خونه بزرگ تنها زندگی میکنه  میگه یه شب انقد حالم بد بود نزدیک بود بمیرم رو تخت دراز کشیده بودم یکی اومد پتو روکشید رو پاهام انگار خوب خوب شدم اون زیاد می بینه

من چند بار دیدمشون و همشونم بد نیستن مادربزرگم تو روستا تو یه خونه بزرگ تنها زندگی میکنه  میگه ...

به این حرفا توجه نکن بدون همه مخلوق خداییم و خدا روی چشممون حجاب گذاشته اونا رو نمیبینیم باهامون کاری ندارن تا موقعی که خودمون کاری باهاشون نداشته باشیم

درسته ولی تصمیم گرفتم پوشیده تر لباس بپوشم شاید بهتر شدم 

ی سنجاق ب خودت بزن. منم قبلا اینجور میشدم .سنجاق زدم .

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...