2777
2789
عنوان

بختک یا فلج خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 41 پست

بابا این داستانا چیه. شوهر منم اینجوریه ولی وقتی نگاش میکنم این موقعا چشاش بستس و خوابه ولی خودش میگه بیدارم نمی تونم تکون بخورم.

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

امکان نداره فقط بخاطر لخت گشتنه از حموم میاییمیایی چی؟سریع میپوشی خودتو

وایی نگوو من از حموم میام فقط با حوله خودمو می پوشم بعد یه لحظه در میارم تا بقیه لباسامو بپوشم یعنی به خاطر اینه؟

البته از وقتی قرآن می خونم و می خوابم دیگه نمیان

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجنه عاشق دیدن بدن انسان هستن عاشقت شدن لباس پوشیده بپوش وقتی هم در حال رابطه هستی یه پارچه سفید بند ...

واییییی آخ دقیقا از حمومم میاد یه ساعت لخت راه میرن تو اتاق یا همونجوری میخوابم

امروز برا اولین بار داشت نوازشم میکرد😰😰

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

عزیزم اینا همش از اعصابته مدیتیشن کن نماز بخون قران بخون تمام استرساتو رو برگه کاغذ بنویس شمع روشن کن حتما برو تو طبیعت قدم بزن رلکس کن  خیلی کمکت میکنه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
تو توی خونه لباس لختی میپوشی لخت توی خونه نگرد

من این حالت زمان مجردی برام اتفاق افتاده بود دقیقا مثلااسی ولی هیچ وقهم لباس باز نپوشیده بودم.همیشه پوشیده پوشیده بودم.

خدایا به همه دل خوش و تن سالم عطا فرما
امکان نداره فقط بخاطر لخت گشتنه از حموم میاییمیایی چی؟سریع میپوشی خودتو

من قبل از اینکه بچه دار شم همش لختی میچرخیدم تو خونه هیچوقت هم اینجوری نشدم. مامانم همیشه پوشیده اس ولی اینجوری میشه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

جنا عاشقت نمیشن خخخ

خداروشکر.لابد پس عاشق شوهرم شدن که ااینجوری میشه😁 همش بخاطر فشار عصبی و جسمیه شوهرم دقیقا وقتایی که کم میخوابه و خسته اس اینجوری میشه

من قبل از اینکه بچه دار شم همش لختی میچرخیدم تو خونه هیچوقت هم اینجوری نشدم. مامانم همیشه پوشیده اس ...

آره میدونی من بابا بزرگمم خیلی اینجوری میشد یه جا خوندم ممکنه ژنتیکی باشه برا همین نمیترسم للان این دوستمون گف عاشق بدن زنا میشن و اینا یکم ترسیدم اکثرا هم تو خونه تنهام😰

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀