2777
2789
عنوان

نداشتن فولیکول

110 بازدید | 14 پست

خانوما من ۱۲ پری رفتم سونو نوشته هیچ فولیکول غالبی رویت نشد کبا اینجوری بودن ینی تنبلی دارم؟؟ چیا بخورم ماهه بعد حتما فولیکول عالی داشته باشم؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم منم فولیکولای کوچیک وضعیف داشتم انذازشون۹بودبعد دکترم امپول سینال اف واچ.سی جی برام نوشت زودنت ...

خب چطور سایزش بزرگ شد؟؟ لتروزول خوردی ؟؟ آمپول هارو چندم سیکلت زدی؟؟ 

خب چطور سایزش بزرگ شد؟؟ لتروزول خوردی ؟؟ آمپول هارو چندم سیکلت زدی؟؟ 

نه فقط امپول زدم والایادم نیس مال سه سال پیشه.دکتربهم گفت چه روزهایی بزنم وچه روزهایی نزدیکی داشته باشم زودنتیجه گرفتم.شماهم بایددکترتون براتون تجویزکنه وبگه چندم سیکلتون بزنید

دنیای من ریحانه ورضا😘
عزیزم همسرتون مشکل ندارن؟

ازمایش خونش مشکلی نداشت،ولی ازمایش اسپرم روش نمیشه انجام بده،من خودم ذخیره تخمدانم زیر یکه ولی هرماه فولی ۲۳ دلرم نمیدونم چطورمیشه عم ذحیرم کم باشه هم یولی غالب داشته باشم

ازمایش خونش مشکلی نداشت،ولی ازمایش اسپرم روش نمیشه انجام بده،من خودم ذخیره تخمدانم زیر یکه ولی هرماه ...

ازمایش اسپرم نشون میده عزیزم نه خون.فولی۲۳که خیلی خوبه.دکترت چی میگه

دنیای من ریحانه ورضا😘
ازمایش اسپرم نشون میده عزیزم نه خون.فولی۲۳که خیلی خوبه.دکترت چی میگه

اره عزیزم باید ازمایش اسپرمو بده ای کاش میشد توخونه نمونه گرفت متاسفانه نمیذارن،دکترم توسوتد گفت ذخیرت اوبه ولی تو آزمایش هورومونیم amhزیر یک ،ولی lh,fshنرماله بهم گفت اگه تا شیش پاه باردارنشدی برو ای ای اف

اره عزیزم باید ازمایش اسپرمو بده ای کاش میشد توخونه نمونه گرفت متاسفانه نمیذارن،دکترم توسوتد گفت ذخی ...

چه اشکال داره بره ازمایشگاه بده.طفلی همسرمن چندبارداد دیگه بخاطربچه چه میشه کرد.amh چی هست

دنیای من ریحانه ورضا😘