2777
2789
عنوان

هرچی گرون تر میشه برکتش کم میشه 😕

592 بازدید | 52 پست

پارسال سه کیلو فیله خاص میخریدیم میشه نهایت 70هزارتومان الان ی سینه مرغ با پوست و استخونش میشه 100هزارتومان😧واسه ما که دونفریم فقط دوبار میپزیم بیچاره اونایی که چهارپنج نفرن 

انقدر به شوهرم میگم گوشت تموم شد برنج تموم شد این تموم شد اون تموم شد دیگه ازش خجالت میکشم انگار هرچی گرون تر میشه برکتش کم میشه ماکه خرید میکنیم به ماه نرسیده دوباره باید خریدکنیم البته اگه مهمون نیاد 😕😕😕

لا إله إلّا اللّه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووف همه همینن

من ک دیگه دل و. دماغ اشپزی کردن ندارم ه چی بخوام درست کنم هزینش خیلی زیاد میشه همش مجبگریم غذا ساده درست کنیم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اووف همه همینن من ک دیگه دل و. دماغ اشپزی کردن ندارم ه چی بخوام درست کنم هزینش خیلی زیاد میشه همش م ...

خیلی دوره زمونه ی بدی شده اخه مردم بیچاره چیکار کنن.... ادم وقتی میره بیرون دلش واسه بعضی بچه ها کباب میشه چیکارکنن پدرو مادر ندارن که براش بخرن

لا إله إلّا اللّه

حالا جالب اینجاس با این اوضاع داقون دائمم اطرافیان زنگ میزنن بخودت یا مادرت میگن بچه دارنشدی یدونه بیار سرگرمشی

یکی نیس بگه خرج خودمونو بزور داریم درمیاریم یکی دیگه ام بیاریم بدبخت کنیم اخه واقعااا با چه امیدی 😔😔😔

خیلی دوره زمونه ی بدی شده اخه مردم بیچاره چیکار کنن.... ادم وقتی میره بیرون دلش واسه بعضی بچه ها کبا ...

اره واقعا همین طوره 

ما ک دونفریم کرایه خونه هم نداریم شوه مم سر کار میره حیرونیم وای به حال دیگران

منم حساب میکنم غذای بیرون ارزونتر درمیاد برا ادم

دقیقااااا مثلا یه فسنجون بخوای درست کنی باید مرغ بگیری حدااقل 30 تومن مرغ میخواد 30 تومن رب انار میخواد 30 تومن گردو میخواد 30 تومنم برنج و بقیه مخلفات دیگه مورد نیازش خب شد 120 تومن ادم میره دوتا پرس از بیرون میگیره میشه 40 تومن..