2777
2789
عنوان

مامانای گل میشه بیاین لطفأ🌹

110 بازدید | 16 پست

بچه ی شما کی به حرف اومد؟؟  البته اینو میدونم  که بچه ها باهم فرق میکنن اما چیکارکنم دست خودم نیست؛ نگرانم. پسرم ۱۱ روز دیگه تولد ۲ سالگیشه اما کم حرف میزنه به نظرتون لازمه ببرمش دکتر؟ البته چند ماه پیش که به دکتر خودش گفتم گفت همین که متوجه میشه چی بهش میگی کافیه مثلا بهش میگم برو توپ رو از اتاق بیار میفهمه و انجام میده!

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
1
50%
2
1
50%

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

من چون خیلی پرحرفم و از بعد زایمان مدام باهاش حرف میزدم و براش کتاب میخونم از ۵ماهگی اول گفت بابا و بقیه چیزا الان ۱۵ماهشه تقریبا جمله میگه بریم دده عمه بیاد کتاب بده و .... انا دختر جاریم که هم سن پسرمه کلا چیزی نمیگه و این طبیعیه چون بچه ها باهم متفاوتن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا دیر ب حرف میوفتن نگران نباش دیر نکرده یهو ب حرف میاد ولی کامل و درست حرف میزنه 

نه پسر من زود حرف زد 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
۱ و۲ چیه دیگه پسرمن سه سال ونیمه حرف زدولی همه چی رو متوجه میشد بچه ها باهم فرق دارن. انقدراذیت نک ...

منم تازه عضو نی نی سایت شدم هنوز وارد نیستم اون ۱و۲ رو اشتباهی زدم!😄 ممنون عزیز

من چون خیلی پرحرفم و از بعد زایمان مدام باهاش حرف میزدم و براش کتاب میخونم از ۵ماهگی اول گفت بابا و ...

منم خیلی باهش حرف میزنم اما پسر من جمله نمیگه هنوز فقط کلمه ميگه مثلأ مامان- بابا- آب- دردر- پیشی- هاپو- شیر- عمه-دایی- و....

منم خیلی باهش حرف میزنم اما پسر من جمله نمیگه هنوز فقط کلمه ميگه مثلأ مامان- بابا- آب- دردر- پیشی- ه ...

عیبی نداره کم‌کم راه میفته الکی استرس نداشته باش

آره بچه ها با هم فرق میکنن فکرنمیکنم به پسر و دختر بودن ربطی داشته باشه!

نه ربطی نداره دختر جاریم همسن پسرمه هیچی نمیگه متوجه میشه ها ولی مثلا آبم نمیگه . بچه ها با هم متفاوتن مثلا دختر اول جاریم ۸ماهگی میگفت اب بده به بده ولی دومی نه چیزی نمیگه

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزدکتراش انلاینن

برای مادرای بچه داروباردارهس

چت بامادران دیگه هم داره خیلی سریع میشه سوال راجب بچه یابارداری ازدکتریامادراپرسیدجواب گرفت

ویه برنامه منظم وعالی داره برای تپل شدن بچه توبارداری وبعدبدنیااومدنش

من دارم عالیه خواستم به شماهم بگم 👌👌👌👌👌

خواستید میتونید کپی کنید بعد نصبش کنید

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e