2777
2789
عنوان

کاش بتونم نظر شوهرم رو عوض کنم

356 بازدید | 43 پست

تا چند روز دیگه بچه مون به دنیا میاد ، این قدر شوهرم به خاطر اسمش حرصم داده که نصف شوق و ذوقم پریده

همه ش هم خدا رو شکر میکنم که بچه مون دختر نشد تا اونم بخواد یه زمانی واسه اسم بچه ش به شوهرش خواهش و تمنا کنه و شوهرش هم محلش نذاره ، الان پسرم رو جوری تربیت میکنم که نظر همسرش براش مهم باشه ، نه که واسه هر چیزی اول نظر مامان و خواهرهاش رو بپرسه بعدا اگر یادش بود نظر همسرش هم بپرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اسم اولی مهمه .دومی سومی رو همیشه بر وزن اسم اولی میزارن

نه همه بچه ها اسمشون مهمه😐😂😂یه قانون نیست که عزیزم هر کی هرچی دلش خواست میزارع مثلا من خودم اسمم حدیث اسم داداش دوقولوم امین کاملا بیربط

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....

البته اگر اجازه تربیت کردن بچه رو داشته باشم ، 

خیلی دلم شکسته خیلی بهم برخورده خیلی اذیت شدم ، بارداری سختی داشتم از اولش تا الان ولی حق هم ندارم واسه انتخاب اسم بچه ای که این همه بابتش عذاب کشیدم نظر بدم ، 

شوهرم واسه بچه های بعدی هم اسم انتخاب کرده و از الان بهم گفت که دیگه واسه اونا هم خواب و خیال نداشته باشم . اصلا احساس خوشحالی ندارم که داریم بچه دار میشیم ، فکر میکنم دارم افسرده میشم . 

کاش بهم مشورت میدادین که چی کار کنم 

عزیزم... کاملأ درک میکنم حالتو منم دوسال پیش حال الان تو رو داشتم با این تفاوت که شوهرمن به نظر مادرو خواهراش کاری نداشت فقط نظر خودش براش مهم بود! البته مادرو خواهراش هم خداییش برای اسم بچه نظری نداشتن آخه بچه پدر و مادر داره چرا باید دیگران نظر بدن؟!😳 درنهایت ی اسم رو شوهری انتخاب کرد منم تأیید کردم 😜

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

البته اگر اجازه تربیت کردن بچه رو داشته باشم ،  خیلی دلم شکسته خیلی بهم برخورده خیلی اذیت شدم ...

بین عزیزم شوهرت ببخشید اما بیشعوره سعی کن تا به دنیا امدن بعدی رو افکارش کار کنی مثلا هی بگی به طور غیر مستقیم فلانی اسم دخترشو گزاشه...چون زنش دوس داش البته نه با دلخوری .دیگه کاری نمیشه کرد حالا اسم مهم نی بخدا اصلا مهم نی فقط یه چیزیه که برا صدا زدن به کار می‌ره ت دعا کن بختش بلند باشه هیچ وقت دیگه به لحظه برنمی‌گرده پس خوشحال باش که بچه دار میخوای بشی و دعا کن سالم باشه .افسردگی زایمانم چیز طبیعیه که باید کنترل بشه

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
بش بگو همه زحمتاش مال منه.۹ ماه بارداری و عذابش برا منه.زایمانو دردش واسه منه.ترو خشک کردنو بزرگ کرد ...

میگه من دارم کار میکنم پول در میارم همه خرجی هاش با منه ،تو هم تنهایی باردار نشدی