2777
2789
عنوان

رشد قدی موها

573 بازدید | 25 پست

کسی از مکمل خاصی استفاده کرده نتیجه دیده باشه؟

مکملی که حالت تهوع هم نیاره

رشدشون خیلی  لاک پشتیه

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)

لایکم کنین ممنونم

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زینک میخورم دنبال قرص بهتریم

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

achra_faranse_to       اچار فرانسه تو 

به دایرکت پیجم پیام بده ماسک خونگی معرفی کنم بهت 

قرص هم میشناسم ولی قرص رو خودم امتحان نکردم تضمین نمیکنم 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

قرص b12 عالیه 

لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم   میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟  مرسی🌿❤
میگن زینک پلاس و قرص بیوتین واس رشد موها خیلی خوبه  منم تازه شروع کردم میخورم ی سوال فرق زینک ...

عزیزم میتونی سرچ کنی منم زینک تنها میخورم

بنظرتون هر ماه مو چند سانت رشد میکنه؟

زینک روی داره ولی بیوتین ویتامین های B

نمیدونم مثلا ویتامین bواس چی خوبه شما میدونی؟

کدومشو بخورم بهتره؟

راستی من تازه دیشب شروع کردم فعلا ی ورق خریدم میخام ی دوره بخورم باید ۳۰ تایی بخرم؟