من پنج ماهه که عقد کردم شوهرم رو دوست دارم و اونم دوستم داره از وقتی که ما نامزد کردیم شوهرم دانشگاه نمیره ولی چند وقت پیش دیدم اتفاقی دایرکت اینستاشو که هنوزم با دخترای دوران دانشگاهش حرف میزنه و آخرین پیامشم ماله یه هفته پیش بود و یکی دوتا هم نبودن کلی دختر بود تو دایرکتاش که انگار همکلاسی ای دوران دانشگاهش بودن با یکیشون که من قبل ازدواجمون(ازدواجمون سنتی بود) دیده بودم که خیلی صمیمی بود و حتی شک داشتم که فقط همکلاسیش باشه ولی خب اون موقع چون باهاش نبودم برام مهم نبود ولی الان دیدم دایرکتشو تو اینستا شوهرم که یدونه پیام ازش بود جالب بود دوسال همکلاسیش بوده ولی همش یدونه پیام بود که اونم نوشته. بود_ ها؟_ به شوهرم گفتم چرا با اینا حرف میزنی گفت من حرف نمیزنم و این پیام اولشه که جواب ندادم بعد هم گوشیش رو نشون داد گفت ببین حتی فالو هم ندارمش و منم گفتم بلاکش کن چند روز بعد اینستاشو دیدم دختره رو بلاک که نکرده بود هیچ فالو هم کرده بودش بعد هم اینستا خودش رو پاک کرده بود خیلی ناراحت شدم نمیدونم باهاش چیزی داشته نتونسته بلاک کنه یا حرف من براش مهم نبوده ظاهراً که باهاشون حرف نمیزنه و همرو انفالوت کرده ولی من همش فکر میکنم که با دخترا حرف میزنه و وقت بیکاریش میاد سمت من
جالبه که خودش از کوچک ترین ارتباط من با یه پسر بدش میاد و حتی فوحش میده و چرت و پرت میگه میشه راهنماییم کنین من الکی بهش شک دارم یا چیزی هم هست؟؟