2777
2789
عنوان

خیانت چتی شوهر

657 بازدید | 23 پست

من پنج ماهه که عقد کردم شوهرم رو دوست دارم و اونم دوستم داره از وقتی که ما نامزد کردیم شوهرم دانشگاه نمیره ولی چند وقت پیش دیدم اتفاقی دایرکت اینستاشو که هنوزم با دخترای دوران دانشگاهش حرف میزنه و آخرین پیامشم ماله یه هفته پیش بود و یکی دوتا هم نبودن کلی دختر بود تو دایرکتاش که انگار همکلاسی ای دوران دانشگاهش بودن با یکیشون که من قبل ازدواجمون(ازدواجمون سنتی بود) دیده بودم که خیلی صمیمی بود و حتی شک داشتم که فقط همکلاسیش باشه ولی خب اون موقع چون باهاش نبودم برام مهم نبود ولی الان دیدم دایرکتشو تو اینستا شوهرم که یدونه پیام ازش بود جالب بود دوسال همکلاسیش بوده ولی همش یدونه پیام بود که اونم نوشته. بود_ ها؟_ به شوهرم گفتم چرا با اینا حرف میزنی گفت من حرف نمی‌زنم و این پیام اولشه که جواب ندادم بعد هم گوشیش رو نشون داد گفت ببین حتی فالو هم ندارمش و منم گفتم بلاکش کن چند روز بعد اینستاشو دیدم دختره رو بلاک که نکرده بود هیچ فالو هم کرده بودش بعد هم اینستا خودش رو پاک کرده بود خیلی ناراحت شدم نمی‌دونم باهاش چیزی داشته نتونسته بلاک کنه یا حرف من براش مهم نبوده ظاهراً که باهاشون حرف نمیزنه و همرو انفالوت کرده ولی من همش فکر میکنم که با دخترا حرف میزنه و وقت بیکاریش میاد سمت من 

جالبه که خودش از کوچک ترین ارتباط من با یه پسر بدش میاد و حتی فوحش میده و چرت و پرت میگه میشه راهنماییم کنین من الکی بهش شک دارم یا چیزی هم هست؟؟

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شوهرای خاعن تموم نمیشن😑

دیگه داره حالم بد میشه😐

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

پربازدید شد یه صلوات واسه حل مشکلاتم بفرستید منم دعاگوتونم 😔 ❤️ 

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️
از چی؟😐

از مردا و زنایی ک حد و مرز ندارن تو رابطه

غیرت و حیا ندارن

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

حق داری ولی خو ادم میترسه اینجا نظر بده میان میخورنت.پ هرکاری ک خودت صلاح میدونی انجام بده

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
چرا شوهرای خاعن تموم نمیشن😑

خائن 

طبق گفته امضات😂

فان_بود#  

لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم   میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟  مرسی🌿❤