2777
2789
عنوان

عکس+جنین

659 بازدید | 111 پست

دوستان من باردارم و هیچ حسی ب  بچه تو شکمم نداشتم اما یهویی یه هفته پیش لکه بینی شروع شد و مجبور شدم یه سنو بدم

بعداز دیدن تکون خوردنش تو مانیتور سنو و عکس سنو بعضی وقتا دلم میریزه 

خواستم بگم ببینم شما حستون ب عکس چیه

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از لحظه ای که بی بی چکم دوتا خط شد هر لحظه فداش شدم

با اینکه تو وضعیت خوبی نیومد و دکترا گفتن نمیمونه برام

دیگه‌وقتی اولین باز رفتم سونو و دکتر گف این لوبیا بچته حس میکردم قلبم داره از جا درمیاد براش

ینی بچه ندیده تر از من تو دنیا وجود نداره

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
چند هفته بودی که تو سونو تکون خورده؟

۱۰ هفته بودم اخه ماما گفت شاید سقط شده دکتر سنو گفت سقط چی ببین چجور تکون میخوره 

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
من از لحظه ای که بی بی چکم دوتا خط شد هر لحظه فداش شدم با اینکه تو وضعیت خوبی نیومد و دکترا گفتن نم ...

وای خیلی خوبه واقعا ولی من نه

https://uupload.ir/files/i2bm_screenshot_20201216-134433_gallery.jpg

ای جانمممم😍😍😍 سلامت باشه عزیزم😘❤️

میشه برای سلامتی خانوادم و حال دلم صلوات بفرستید🙏❤️تو تاپیکهای عکس یا خنده دار یادتون نره تگ م کنین😁😃مرسیتونم😍😘❤️