2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قرص خواب بابا بزرگم که کپسول بود توشو خالی کردم میخواستم ببینم میتونه بخوابه یا نه😂😂😂بیچاره تا صب بی خوابی کشید ....کار بدی کردم😂😂😂

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

همسرم تهدید کردم اما بعدش ترسو تو بند بند وجودش دیدم ترسیدم خیلی گفتم از ترس سکته نکنه خوبهر😭

اما حقش بود خیانت کرد منم گذاشتم تو کاسش😉

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
اره خدایی ولی خوبه که هم به خیر گذشته و هم  تجربه کردین بالاخره

نه بابا چند بار داشتیم ب گ.ا میرفتیم ولییدخدا خیلی رحم کرد بهمون؛خدایی دوست بد خیلی بده منو ک قشنگ دورمو گرفته بودن؛خداروشکر تمومشد اونروزا

و اینکه 11 شب ب مدت 2 سال میرفتم پیش دوس پسرم 6 صبح که همه خواب بودن میومدن 

خدا شاهده فکر میکنم بهش بدنم میلرزه چقدر نترس و کله شق بودم 😏🤔🤐

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
دمتم گرمه بابا خوب کردی

چاکریم از اون طرفم دوست دخترشو مالوندم ب جایی رسید شوهرم واتشو پاک کرد کامل اونم بلاک