2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی.لطفا کمکم کنین

295 بازدید | 24 پست

دوستان من یه چند ماهیه بیکینیمو میرم اپیلاسیون و الان دو ماهه فهمیدم زگیل زدم اولش فکر کردم جوشه و از بین میره اما دیدم از بین نرفت و اینکه نزدیکه واژنم نیس رویه دستگاه تناسلیمه قسمته بالاست فقطم دوتاست یکیش داره کوچیک میشه اون یکیو اما بخام با دستمال روشو با فشار بکشم درد میکنه حالا نمیدونم زگیله یا ن چون دکتر نرفتم فعلا قراره هفته ی بعد برم،میشه شما اگه اطلاعاتی در این مورد دارین کمکم کنین ممنونتون میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم قسمتی که زگیل زدی  رو نشون بده  اگه اطراف واژن هست .واژن عکسشو محو کن  جایی ...

ن اطرافه واژن نیس بالاست رو لبه هاست،آخه پریودم نمیتونم عکس بدم شرمنده انقدر رک گفتم😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈

بخدا خیلی پشیمونم از اینکه رفتم اپیلاسیون اصلا نمی ارزید

اگه فکر میکنی بهداشت رو خوب رعایت نمیکنن نرو 

تو این مدت هم سعی کن لباس زیر نپوشی و یه شلوار گشاد نخی بپوش هرروز یا دو روز درمیون عوضش کن 

همیشه اون ناحیه رو خشک نگه دار چه بعد از حموم چه بعد از سرویس بهداشتی 

انشالله زود خوب میشی

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
اگه فکر میکنی بهداشت رو خوب رعایت نمیکنن نرو  تو این مدت هم سعی کن لباس زیر نپوشی و یه شلوار گ ...

دیگه هیچوقت نمیرم اپیلاسیون میترسمم به شوهرم بگم زگیل زدم چون از اول با اپیلاسیون رفتن مشکل داشت حالا بهش بگم دعوا میکنه،خیلی ممنون عزیزم از راهنماییت