2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😔😔

185 بازدید | 17 پست

فردا شب یلداست مادر شوهرمینا دعوت کردن خونشون من میگم نریم میگه زشته.ولی نمیگه با خودش که یه لباس نداره زن بدبخت.زشت نیست اونموقه. میگم کاراتو بده بدم یه لباس بخرم میگه ولش کن مگه کی هست اونجا.الان تو اینستا دیدم جاریم رفته آتلیه خودشو بچه هاش لباس یلدایی آماده کردن اون یکی هم صد در صد آماده میکنه.ولی من مهمونی که بشه باید عزا لباس بگیرم.هرجور که مقایسه کنم خودمو با جاری هام باز من خیلی بدبخت ترم.اونا هرسال که بشه یه پالتو میگیرن من تو این ۷ سال یه بار گرفته بهم اونم هزار بار کوبیده سرم.کار ۳تاشونم یکی اون جور نیست که بگی وضع اونا بهتر باشه ما نه

الان یه دنیا دندون خراب دارم ۳ تاش خود به خود ریختن یکیشم داره میریزه صاحب ندارم یه دندون پزشکی ببره.میدونستم اگه میشه بخاطر دندونام میتونم شکایت کنم خدا شاهده اینکارو میکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمن کلا هروقت میخوام لباس بگیرم بااین قیمتا حتی درست نمیبینم 

نمیگم نخرید

و نمیگم بخرید

میگم دو دست شیک برای هر مجلسی داشته باشید(همه خونشون پر لباس هاییه که حتی نمیدونن چرا خریدن!)

با دقت خرید کنید که دلتونو نزنه

۱ بهتون بیاد

۲ بامد پیش نرید

۳ سادگی از چشم نمیوفته

دو دست مجلسی شیک 

دو دست دورهمی

با توجه به نوع پوششتون رنگ خنثی 

دلتون رنگ جیغ خواست روی روسریتون پیاده کنید

دو دست زمستونی

ولی اینو که میگم شیک 

نمیگم بد بگردید که‌خدای نکرده دوراز شان هم باشه❤

نکته دوم

اینه که اول ببینید رفتار همسرتون باهاتون چطوریه

اگه مرد خوبیه یعنی دوستتون داره و زیاد ظاهر گرا نیست 

و ازطرفی شما خودتونو دستکم میگیرین 

بحث نکنید نیازتون رو بگید علم غیب ندارن

خرید کنید اما خوب خرید کنید 

آره بابا به خورد و خوراک تا دلت بخواد خرج میکنه ولی به این چیزا زورش میاد

خرجی میده بهت؟ وقتی اخلاقشو میدونی چاره چیه پول جمع کن خودت بخر! مثلا یارانتو بگیر میدونم کمه حداقل پارچه ارزون میتونی بخری بدی خیاط بدوزه لباس نو بپوشی! رو مخ بچه‌هات کار کن بگن لباس نداریم نمیریم! پدرشوهر منم اینطوره واس مادرشوهرم لباس رو با هزار دعوا میخره

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

اخلاق شوهرت پس بده  ازش خرجی بگیر واسه این روزا جمع کن

میگیرم روزی بیست تومن ولی تیکه تیکه خرج میشه نمی مونه. یه قرعه قایمکی نوشته بودم دراومد گوشی نمیگرفت الکی گفتم خودم جمع کردم بریم بخریم حالا همیشه میگه من خریدم گوشی رو واست.قسط اونو میدن ترازو لازم داشتم قایمکی خریدم .بهش بگم گرفتم میگه به چه دردت میخوره هیچکاره هم نمیشه حالیش کرد.و خرجای دیگه.نمیمونه پول اصلا

خرجی میده بهت؟ وقتی اخلاقشو میدونی چاره چیه پول جمع کن خودت بخر! مثلا یارانتو بگیر میدونم کمه حداقل ...

خرجی میده ولی کدوم یارانه؟یارانه منو صاحب شده با دوتا بچه ها مو .۷ ساله نتونستم بگیرم ازش

عزیزم.  مهمه قلب زیبایی هست که مطمعنم تو داری

میخوام چیکار این قلبو.بخدا اگه ازاین زنای ولخرج و بد اخلاق که هرچی میگم همون باید بشه بیشتر قدر میدونست تا الان.از همون اول ملاحظشو کردم عادت کرده