2777
2789
عنوان

بچها مقصر منم یا شوهرم؟؟

275 بازدید | 10 پست

خسته شدم از جنگ وقهر دعوا بچم4سالشه   

شوهرم اخلاق خاله زنکی داره میریم هرجا میاد هی حرف میزنه مثلا میگم چقد غذا خوردی امشب با خنده میگه نصف باباتم نمیخورم یا میگه چقد غذا مامانت مزه بدی داد امشب با حرفاش قلبم مشکنه و...

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

خرجی نمیده کلن برجی80یا100  همش پای تلویزیون بی محبته  هیچجا مهمونی نمیزاره برم مگه بادعوا وپنهانی  بعد من حق ندارم کوچیکترین حرف یا اعتراضی درباره خانوادش کنم

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو بچه دعوا نکنید فقط  حق با توئه پیش مشاوره برید

نمیاد مشاوره

بمن میگه چرا میری تو گوشی میگم خب تلویزیون ک نمیزاری ببینیم تعریفم نمیکنی  گوشیم نرم؟؟

معلومه ک حق با توء اصلا چرا مرد باید تو این مسائل دخالت کنه؟دقیقا مثل پدرشوهرِ من،اوف انقد ازششششششش بدمممممممم میاد،حالا اون جلو جمع میزنه آبرویِ آشپزو با خاک یکسان میکنه.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
معلومه ک حق با توء اصلا چرا مرد باید تو این مسائل دخالت کنه؟دقیقا مثل پدرشوهرِ من،اوف انقد ازششششششش ...

خاله زنکه زیر بارم نمیره ک کارش اشتباهه میگه من حقیقتو میگم

خاله زنکه زیر بارم نمیره ک کارش اشتباهه میگه من حقیقتو میگم

پدرشوهر منمممممم همش حرف حرف خودشه اگه کسی مخالفت کنه با نظرش زمینو زمانو بهم میدوزه از کائناااات دلیل میاره ک حرف اون درسته بقیه ترجیح میدن سکوت کنن.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
خرجی نمیده کلن برجی80یا100  همش پای تلویزیون بی محبته  هیچجا مهمونی نمیزاره برم مگه بادعوا ...

از اولش اینجوری بود؟ اوایل جلوش ایستادی یا سکوت کردی؟

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱
از اولش اینجوری بود؟ اوایل جلوش ایستادی یا سکوت کردی؟

جلوش وای میسم منو میکنه مقصر ومیره قهر کارو ب طلاق میکشونه سکوتم کنم ک نمیشه وقیح تر میشه از اول همین بود