خرجی نمیده کلن برجی80یا100 همش پای تلویزیون بی محبته هیچجا مهمونی نمیزاره برم مگه بادعوا وپنهانی بعد من حق ندارم کوچیکترین حرف یا اعتراضی درباره خانوادش کنم
نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معلومه ک حق با توء اصلا چرا مرد باید تو این مسائل دخالت کنه؟دقیقا مثل پدرشوهرِ من،اوف انقد ازششششششش بدمممممممم میاد،حالا اون جلو جمع میزنه آبرویِ آشپزو با خاک یکسان میکنه.
تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.