2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیچیدنش ک کاری  نداره. کم بذار مواد توش از دو طرف جمعش کن پاینو بالاشم ببند بذارش دیگه ، ...

نمیدونم چرا همیشه ازاین ورواون ورش اضافه میاد برگام😳

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
اره

برنج، باقالی ، گوشت چرخ شده، سبزی دلمه، ماست، برگ مو، برگ مو هارو ک دمشو میچینی و میذاری کنار، برنجو تو اب خیس میکنی چندساعت ک سفید بشه ، سبزی دلمه م ک خورد شده ماستم باید ماست سفتی باشه، من اندازه ای نمیگم چون خودم اندازه ی خاصی نمیریزم مثلا وقتی قاطیش میکنی میبینی اندازه شو ک کاملا باهم مخلوط شن همه چی ب اندازه، من هیچکدومو از قبل غیر باقالی  نمیپزم باقالیم تا نرم شه یکم، برنجو گوشت و سبزی و باقالی و یکم فلفل سیاه و  زرد چوبه  نصف لیوان روغن و نمک و ماست مخلوط میکنم ، کف قابلمه روغن کمی میریزم با چندتا برگ مو موادو میپیچم تو برگ مو  میچینم روهم. بعد یکمم روغن میریزم باز رو دلمه ها  سه لیوان اب  میریزم  رو دلمه ها دم کنی میذارم درش   زیرشم کم میکنم تا دم شه دو سه ساعتی طول نیکشه ولی همش بهش سر میزنم ابش کم شه یکم اضافه میکنم  نه زیاد  دو ساعتو نیم میپزه

کاری نداره اگه میخوای لوله ای بشه دستگاه دلمه پیچ بگیر با اونا راحته،اگه گردالو هم میخوای ک کف دستت ...

سرعتم خیلی کمه🙂بنظرت زشت میشه ی غذای دیگه درست کنم

منم کردم ماهم یلدا دلمه میزاریم ولی مال من ازبس فاجعه میشه روم نمیشه مهمون میاددرست کنم🥴🥴

خوشوقتم..من درست نکردم گفتم ابروم میره زرشک پلودرست کردم 😂😂

خوشوقتم..من درست نکردم گفتم ابروم میره زرشک پلودرست کردم 😂😂

😂😂😂

من الان توشهرغریبم ولی چندسال قبل یامیرفتم خونه مادرم یامادرشوهر ازصبح میرفتم که همه بدونن خونه نیستم نیان🤐

میگذره....ولی ردش میمونه
😂😂😂 من الان توشهرغریبم ولی چندسال قبل یامیرفتم خونه مادرم یامادرشوهر ازصبح میرفتم که همه بدونن خ ...

خوب کردی 😂😂😂😂