2777
2789
عنوان

دست درد در بچه ۴ ساله

7516 بازدید | 13 پست

سلام خانمهای گرامی من تازه عضو این سایت شدم ولی باید بگم که چندین ساله خواننده خاموش بودم الان به خاطر مشکل بچه ام تایپیک زدم بعضی شبها میگه دست یا پام درد میکنه قبل از کرونا آزمایش بردمش ودکتر گفت ذخیره آهنش کم هست و شربت آهن براش نوشت که مرتب بهش میدادم و قرار بود چند ماه پیش ببرم دکتر ولی دیدم انگار دیگه چیزی نمیگه تا امشب که دوباره میگه دستم درد میکنه میخواستم بپرسم آیا دست درد علت دیگه ایی هم داره به نظر شما ؟یا شما تجربه ایی در این باره دارید ؟ممنون میشم جوابمو بدید .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمبود ویتامین دی 3 وگروه ب یه شربت مکمل کلسیم بگیر براش اهن هم ادامه صبح اهن بده تا یه ساعت بعد شیر وماست ولبنیات نده اخر شب کلسیم لبنیاتم بخور بدنش بعد حمام با روغن بمال اگر درست نشد اروتوپد ی نشون

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

حتما حتما ارتوپد خوب ببر عکس و آزمایش بده خدای نکرده موردی نباشه انشالله که چیزی نیست ولی خیالت راحت میشه بعضی وقتها بیماریهایی هست که مزمن میشه و درمانش در بزرگسالی سخت جدی بگیرید بهتره

ببرش ارتوپد بعضیا تاندون هاشون ضعیفه مث خودم 

ممنونم که جواب دادید امیدوارم چیز مهمی نباشه راستش من خیلی سر این بچه ام سختی کشیدم و از کوچکترین خدای نکرده ناراحتیش میمیرم .لطف کردید عزیزان 

ممنونم که جواب دادید امیدوارم چیز مهمی نباشه راستش من خیلی سر این بچه ام سختی کشیدم و از کوچکترین خد ...

ایشالا که چیزی نیست دست و پاشم گرم کن تا دردش کمتر بشه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
سلام عزیزم  درد دست و پای فرزندتون چی شد؟؟  الان پسر 5 ساله منم یک ماهه دست و پا درد دار ...

سلام از ماست    بردم پسرمو ازمایش داد و گفت کمی کم خونی داره    درد پا رو هم والا به من گفتند خدا روشکر چیزی نیست  اگه پسرت یه ماهه که مرتب میگه پا درد دارم اصلا نمیخواد نگران شی ولی برای راحت شدن خیال خودت ببرش دکتر اطفال   اکثر دکترا میگن درد  رشد هست