2777
2789

سلام عزیزای دلم🌹❤️

همونجور ک میدونین من نزدیک 4سال اقدام ب بارداری هستم

و پری منظم 6 هرماه داشتم. ماه گذشته 20 شدم 

الان نشدم.... الان نمیدونم باردارم؟ یا پریود میشم یا باید 6 بشم؟؟ من هیچگونه علائم ندارم 

راستی اگه میدونین تست بارداری خانگی مطمن بهم بگین 

نگین برو ی بی بی بخر که گریه میشم از بس منفی میشن. قدیمیا که بی بی نداشت چطور میفهمیدن باردارن؟ 🤔🤔

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#  

تا_سایتو_پس_نگیریم_آروم_نمیگیگریم#   ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍  ‍ ‍ 

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت   از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پس ...

اگه کسی کار واجب داشت چی اونوقت?! 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

سلام خوبی عزیزم من میتونم کمکت کنم اگر بخوای

خداروشکر تاالان برا هرکی چله سوره طه به نیت ازدواج برداشتم نتیجه گرفته برای خانومایی که قصد بارداری دارن و هنوز باردار نشدن چله سوره مریم برداشتم و خداروهزاران بار شکر خدا بهشون بچه داده اگر بخوای برات چله بردارم اسمتو اسم مادرت بگو به نیتت میخونم انشالله انشالله باردار میشی به حق حضرت مریم

هزینه چله ۲۰۰ هزار تومنه اگر خدایی ناکرده نتیجه نگرفتین پس داده میشن اما مطمئنم به امید خدا نتیجه میگیرین چون اولین نفر نیستین..این چله بهتر از هزاران دکتر معجزه میکنه

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔