2777
2789

من فولی ۱۶ داشتم کوچیکه برای بارداری؟؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فولی ۱۶ داشتم کوچیکه برای بارداری؟؟؟

از ۱۵ به پایین کوچیکه و ۱۵ به بالا تا ۱۹ نرماله از ۲۰ به بالا عالیه 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
اره عالیه ولی سعی کن بهش فکر نکنی هر چی بهش فکرکنی به ضررته پس سعی کن بیخیال باشی

اخ من به فدات بابت انرژی مثبتت

کسی بهم گفت کیسته

ترسیدم

یه قلب امیدوار سرزمین معجزه هاست 😍
نه عزیزم خوبه

خدا کنه چند روز دیگه موعد پریودمه استرس دارم‌ هیچ علائمی ندارم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
از ۱۵ به پایین کوچیکه و ۱۵ به بالا تا ۱۹ نرماله از ۲۰ به بالا عالیه 

اها ممنون گلم

سایز فولیکول من ۲۵ در ۲۸ بود

عالیه انشالله که نی نی میشه سالم 🙏🤗

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
استرس نداشته باش اصلاا

من خودم دیگه قیدشو زدم خسته شدم

استرس نداشته باش اصلاا

سعی میکنم ولی واقعا انتظارش سخته از اقدام تا پری من اولین بارمم هست اقدام کردم 

اخ من به فدات بابت انرژی مثبتت کسی بهم گفت کیسته ترسیدم

خواهش میکنم عزیزم نه بابا به این چیزا فکر نکن انشالله میگیره.اندومترت چنده اونم خیلی مهمه؟

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉